Szukana fraza: Autor: "Wojti" <j...@w...pl>
Znaleziono: 214 wiadomości
2004-03-09 19:57:27 | Wojti inne posty tego autora
Segafredo extra strong(czerwona) Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z chrzanem?2004-04-20 07:45:53 | Wojti inne posty tego autora
Chrzan z jajeczkiem pociętym w drobna kostkę.Pychota na kanapki z wędliną. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy to możlwe bez bigosu ;-)2004-04-20 07:44:03 | Wojti inne posty tego autora
Unia Europejska zakazuje podawania potraw przyrządzanych poprzez wielokrotne podgrzewanie I tutaj jest cały wic. Wiadomo nie od dziś że wielokrotne podgrzewanie powoduje rozwój ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy to możlwe bez bigosu ;-)2004-04-20 21:44:36 | Wojti inne posty tego autora
Procesu technologicznego produkcji bigosu nie znam ale tyndalizacja zawsze mi się kojarzyła z hermetycznymi opakowaniami bez dostępu tlenu. A taki bigos mozna kupić bez problemu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy wołowina pochodzi...2004-04-20 21:49:57 | Wojti inne posty tego autora
Ja tam znam inną teorię. Lepsze jest wołowe z wołu ale tylko tych młodych do 2-ch lat. Krowa ma przerośniętą tkanką tłuszczową. Ewentualnie jałówki, ale nigdzie nie widziałem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: buritos2004-04-26 20:08:38 | Wojti inne posty tego autora
Na mexykańskie żarcie polecam Cafe Maxxim w Warszawie przy ul. Słonimskiego( przy r. Babka). Jak pogadasz z kucharzami a może z samym właścicielem to zdradzi ci przepis. Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na swojską kiełbas2004-04-28 22:16:26 | Wojti inne posty tego autora
Jaka to ma być kiełbasa? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: winniczki2004-04-28 22:17:58 | Wojti inne posty tego autora
Morderca żywych ślimaków. Pozdrawiam Kucharz AmatorWojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Narodowa potrawa unijna :-)2004-04-28 22:21:35 | Wojti inne posty tego autora
No mnie się wydawało że tradycyjną potrawą staropolską którą możemy się poszczyciś są gęsi,dziki, sarny i znich robione przetwory. Ale może się mylę. Młody jeszcze jestem, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: udka z kurczaka bez kości (ok 1 kg) co z tego zrobić?2004-04-29 22:36:16 | Wojti inne posty tego autora
Cos ty taka czepliwa. Nie kazdy musi sie przeciez znac doskonale na wszystkich potrawach. Grupa jest po to aby sobie pomagac a nie wytykac bledy. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia