Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@m...ci.uw.edu.pl>
Znaleziono: 151 wiadomości





Re: Kolacja..

2000-07-13 09:58:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Aneta Baran napisala: > > W niedzielę zrobiłam racuchy z porzeczkami posypane cukrem waniliowym. > > Na podziw dobre i panowie byli zachwyceni, chociaż bez miesa ;-) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maslaki? (Re: Sa wreszcie GRZYBY!)

2000-07-19 07:16:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krzysztof Koterba napisal: > Ktos wie jak najlepiej takie maslaczki spozytkowac? - przepisik mile > widziany bo pod moimi modrzewiami tez sie zaroilo. Zwyczajnie usmażyć na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co mozna z gruszek?

2000-08-09 07:34:57 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Lilla napisala: > Taka marynata to chyba lepiej wychodzi z bardziej twardych gruszek... Mnie najlepiej pasują do niej gruszki, które nazwałam "chude gruszki". Są twarde ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zrazy - mielone???

2000-08-31 07:07:53 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Monika Mężyńska napisala: > > > Czy ktoś z was spotkał się kiedykolwiek z takim zjawiskiem jak zrazy > > > mielone???!!! > > Nie :-) Zrazy są bite i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak czyscic srebrne?

2000-10-04 11:36:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Katarzyna Kulpa napisala: (...) > a nie ma czasem jakichs "babcinych" sposobow? w > sensie namoczyc w wodzie z sola, cynamonem i odrobina cukru waniliowego? :) Babcine to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kawa

2000-10-16 12:09:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

pablo napisal: > Ciekaw jestem jakich przypraw uzywacie do kawy. Ja stosuje kardamon i > cynamon. Ciekaw jestem czy mozna jeszcze cos innego? Imbir. I jeszce trochę cukru od razu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kawa

2000-10-24 12:14:51 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Theli napisal: > > Imbir. I jeszce trochę cukru od razu do parzenia. Oczywiście mowimy o > > kawie > > w "tygielku"? > A mozesz wyjasnic czym sie rozni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dynia kiszona?

2000-10-30 11:33:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

:::wojmat::: napisal: > > > Co mam zrobic ze sredniej wielkosci dynia? Zalezy mi na wykorzystaniu > jej > kisił ktoś albo konserwował w soli dynię??? Kisiłam kabaczki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ogródek zimowy

2000-11-06 11:11:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Bogusław Kempny napisal: > Kupilem sobie kiedys w supermarkecie taka doniczke z tymiankiem. Nawet > to nie zdechlo w ciagu tygodnia, jak sie spodziewalem, tyle tylko, > ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z żołądków?

2000-12-04 13:19:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

maltanb napisal: > > Co dobrego(i w jaki sposób) można przyżšdzić z żołšdków drobiowych ? Krupnik z żołądkami. Z sercami tez jest dobry. Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 ... 16