Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-01-24 14:12:28 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > ooo, to bedzie wynalazek. bylebys tylko znalazla ten syrop, a jak > nie to moze ja przywioze butelczyne...choc on w sloikach lubi > mieszkac... W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jeszcze o odchudzaniu - pu-erh2003-03-03 10:34:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Agnieszka Roos wrote: > > Kolko ma srednice ok.20 -25 cm, i ma dwie raczki. Czlowiek > > kleczac "odjezdza" gorna polowa ciala na kolku i wraca. > > Pracuja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z białej kapusty2003-01-27 11:15:01 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Basia wrote: > Użytkownik > Posiekana drobno [w paski, nie w kostke!] biala kapusta > > na grubej tarce starte 1-2 marchewki > > mozna zetrzec lub wkroic takze jablko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Porazka taka, ze az strach...2003-01-27 13:20:18 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Kruszynka wrote: > ie mam pojecia. Sama sie zdziwilam. Mam taka gotowa mieszanke curry, > wsypalam trzy lyzeczki, sprobowalam i zmartwialam.... Naprawde bylo wyraznie > slone w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: obiecane ciasto makowe z manna (i potwornym opoznieniem)2003-03-04 12:46:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > Kobieto - pomnik Ci postawie zaraz, albo nawet dwa - bedziesz jak > Budda...za ten mlynek.mnie by do czerepu nigdy nie wpadlo,a co > roku na Swieta jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak ugotować naturalny rosół?2003-01-30 10:49:15 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Marcin E. Hamerla" wrote: > >Mam problem. Chciałabym ugotować naturalny bez żadnych chemicznych dodatków > >rosół?. Jakich przypraw mam użyć? > Soli i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kołduny litewskie2003-01-30 10:59:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Zoja wrote: (...) > czy baranina jest konieczna? Albo loj wolowy? Czy loj w ogole bywa jeszcze w > sklepach? Jadłam u pewnej pani z Litwy kołduny, które poza wołowiną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak ugotowa? naturalny rosó??2003-01-30 14:14:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > cos Ci po glowei dziwnego chodzi...widziales kapusniak skladajacy > sie z wycinka kapusty? I w dodatku słodkiej? > Trys - Matka Chaosu Im dluzej na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Apel nieobecnych trochę (OT) ;-(2003-01-31 08:56:19 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > Przyjdzie chyba niedługo ogłosić "Apel nieobecnych" ;-(( > Magda, Bożenka, Mechcia, Herbatka, Sadyl, Jerzy...... Magda sie odezwala ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Juz wiem, jak z tym curry jest...2003-01-31 14:11:02 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Kruszynka wrote: > Wczoraj w supermarkecie zobaczylam: curry - wersja lagodna zawieralo nie > tylko glutaminian, ale i najzwyklejsza sol. Curry - wersja ostra zawieralo > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia