Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Jak to jest ze Strogonowem ???

2001-09-16 12:14:50 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

=?iso-8859-2?Q?Aleksander_K=B3osiewicz?= <s...@i...pl> wrote: > Zawsze robię go z obsmażonej wo"owiny i cebuli a ostatnio > s"ysza"em, że jeszcze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest ze Strogonowem ???

2001-09-16 12:14:51 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

tpi <g...@f...pl> wrote: > To jest tak jak piszecie z malym wyjatkiem: > pieczareczki tez w paseczki, zageszczamy tradycyjnie maka ze smietana. Ale > najlepszym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomocy!!!

2001-09-16 12:14:53 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Jerzy <0...@m...pl> wrote: > > Wielkie dzieki... > > a dlugo moze to stac w sloiku? > A nie lepiej zamrozić, moim zdaniem będzie lepsza niż wekowana. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa rybna

2001-09-16 12:14:55 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Waldemar Krzok <5...@t...de> wrote: > > no to już t"umaczę (z niemieckiego, węgierskiego niestety nem irtem): > > 750g karpia, 750g suma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomocy!!!

2001-09-17 05:38:02 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

iza <i...@h...pl> wrote: > > Zdecydoanie zamrozic. A jezeli wekowac, to dlugo sterylizowac. Fasola, > > jak inne straczkowe zawiera duzo bialka i w zle ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa rybna

2001-09-17 05:38:03 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Waldemar Krzok <5...@t...de> wrote: > > > 750g karpia, 750g suma, 500g sandacza, 500g sterleta (nie wiem, co to za > > > pies), 40g soli (nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest ze Strogonowem ???

2001-09-17 13:36:11 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Vefour <h...@w...pl> wrote: > no, jest rzeczywiscie zabawnie. "klasyczny" przepis na samo mieso plus maslo > i smietana to jednba strona medalu. Z drugiej chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tzw. sztucznosci -- dlugie (bylo:Re: korpiele)

2001-09-17 13:36:12 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Cezary Gmyz <c...@z...media.pl> wrote: > Kompletny brak zgody z wyjatkiem stwierdzenia, ze vegeta ma rozny smak w > zaleznosci od miejsca z ktorego ja nabieramy. Po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest ze Strogonowem ???

2001-09-18 05:40:40 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Jerzy <0...@m...pl> wrote: > [...] > > Po drugie : wlasnie myslalam o nowym watku : to co Ty nazywasz > > "zdeglazowaniem". To jest baardzo interesujaca ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tzw. sztucznosci -- dlugie (bylo:Re: korpiele)

2001-09-18 06:49:11 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > > > >> - nie powinnam tego wyciagac - ale bacz na martyrologie matek polskich, > >> co to o 20.30 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 100 ... 140 ... 147 . [ 148 ] . 149 ... 160 ... 200