Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-08-28 05:50:39 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Hanna Deirdre <d...@p...au.poznan.pl> wrote: > Co to jest grosso mode?? Kazalam narzeczonemu tlumaczyc bo to moze po > hiszpansku a on tyz z Wenezueli ale twierdzi ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chrupiace skrzydlka2001-08-28 05:50:40 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
przeM;-O <m...@p...onet.pl> wrote: > > > > > A pomyslales o tym jak sa hodwane te kurczaki z ktorych robi sie > > skrzydelka? Przeciez one nawet tymi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czesci mieska2001-08-29 08:22:31 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Anna Sekulska <A...@w...pl> wrote: > Witam, > poszukuje miejsca w sieci, albo pomocy z Waszej strony. > Chcialabym wieziec jakie czesci mieska do czego sie nadaja. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: soss tatarski2001-08-29 08:22:35 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Ania <a...@e...pl> wrote: > "Irek Zablocki" <i...@w...de> wrote in message > > > Jak to bylo: smazeny syr, brambory a tatarska omaczka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: brrr mikrofalom!!!2001-08-29 15:08:42 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Jerzy <0...@m...pl> wrote: > > > Ostatnio udalo mi sie za pomoca kuchenki z grillem przyrzadzic calkiem > > znosny szaszlyk. Mysle, ze jeszcze troche poprobuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: strucla czy strucel??2001-08-30 06:30:41 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
lukas <l...@p...onet.pl> wrote: > .. ale to chyba mniej wazne.. Mniej. Pospolitsza jest forma strucla, ale strucel tez dopuszczalny. Nie mylic ze strudlem. > > Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: strucla czy strucel??2001-08-30 17:28:26 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Jerzy <0...@m...pl> wrote: > [...] > > Pospolitsza jest forma strucla, ale strucel tez dopuszczalny. > [...] > A kto dopuszcza, bo PWN wręcz gani strucel ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: baranina2001-08-30 17:28:29 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
cezary gmyz <c...@z...media.pl> wrote: >Pamietaj jednak, ze baraniana jest pyszna ale > trzeba ja odpowiednio zamarynowac inaczej bedzie brzydko pachniec i zupelnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dwa pytania2001-09-01 07:20:37 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Monika Sawicka <m...@a...net.pl> wrote: > Cukiernik z Paryża, Miko"aj Appert wpad" na taki genialny sposób prawie 200 > lat temu a chodzi po prostu o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: I po wakacjach2001-09-01 07:20:40 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Agata Solon <a...@p...onet.pl> wrote: > Zaraz mnie dopadnie melancholia konca lata - zawsze ja przechodze i jestem > przez kilka tygodni wredniejsza niz zwykle. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia