Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "@nn" <a...@g...pl>
Znaleziono: 252 wiadomości





Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy

2007-11-03 14:59:32 | @nn inne posty tego autora

Ikselka pisze: >>>> ROTFL >>>> Ania >>> >>> A słusznie? >>> :-) >>> >> A muszę tłumaczyć? >> Ania > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy

2007-11-03 16:19:51 | @nn inne posty tego autora

Ikselka pisze: >> Nie wiem o czym Ty piszesz, rozśmieszyła mnie Twoja pewność, że WL >> reaguje jedynie na Twoją obecność > > Pominęłas drobne słówko TAK ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy

2007-11-03 16:29:50 | @nn inne posty tego autora

Ikselka pisze: Ja też nie studiuję, widać po prostu trochę dłużej czytuję grupę. >> I nie jesteś jedyna, której WL zwracał uwagę, bo (może Cię to zdziwi) >> nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-03 21:37:32 | @nn inne posty tego autora

Zacznę od tego, że całkowicie udany:D Eksperyment nie dlatego, że nakombinowałam coś i wyszło dobre, a dlatego, że robiłam pierwszy raz w życiu i wyszło takie jakbym chciała ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-03 22:21:49 | @nn inne posty tego autora

Konrad Kosmowski pisze: > Gratulacje. ;) A dziękuję :) > > Pielmieni to takie pierożki tak? Tak pierożki, z tego co czytałam powinny być lepione na kształt naszych uszek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-03 22:24:08 | @nn inne posty tego autora

medea pisze: >> spokój, tym razem na pół godziny i w lodówce. Gotować ok. 10 minut na >> małym ogniu w osolonej wodzie z dodatkiem liścia laurowego. > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-04 12:26:13 | @nn inne posty tego autora

gruby pisze: >> Zacznę od tego, że całkowicie udany:D >> Eksperyment nie dlatego, że nakombinowałam coś i wyszło dobre, a >> dlatego, że robiłam pierwszy raz w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-04 12:52:31 | @nn inne posty tego autora

BBjk pisze: > Aniu, to kwestia kodowania. Jestem pewna, że wiele osób prawidłowo > rozkodowało i uśmiechnęło się do tej "łeptowiny", a takimi ponurakami, > jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-05 15:59:52 | @nn inne posty tego autora

JaMyszka pisze: > On 3 Lis, 22:37, "@nn" wrote: >> [...] >> Po drugie pielmieni: >> dałam ok. 40 dag łeptowiny mielonej (łopatka) >> 40 dag wołu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: POMOCY

2007-11-08 14:58:52 | @nn inne posty tego autora

Marek pisze: > Cześć Krystyna Chiger > a surowka z selera i jabłka, pory, Pory letniej, zimowej, wieczorowej czy jeszcze jakiejś innej? I jak z niej zrobić sałatkę? Hmmm ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 19 . [ 20 ] . 21 ... 26