Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Znaleziono: 1105 wiadomości
2006-09-18 22:22:40 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
księżniczka Telimena wrote: > Kupiłam dynie, bo córka nigdy nie jadła i chciałaby spróbować. Co mogę z > niej zrobić? - nie na słodko. > > Teli. > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Na temat nalewki galaretki2006-09-20 02:27:37 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Moja wieloowocowa nalewka po odfiltrowaniu zamienila sie w galaretke. Czy jesli dodam alkoholu, to sie rozpusci? A jesli nie alkohol, to co? moze sok z kiwi albo ananasa? MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa aromatyzowana- jak?2006-09-20 20:18:58 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Als wrote: > Dnia 19 Sep 2006 23:56:55 -0700, t...@w...pl napisał(a): > > >>sprawdzona metoda z restauracji >> >>Witam >> >>Nie wiem czy juz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rożki na słodko lub ostro2006-09-22 16:14:47 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
tapta wrote: > Dziś wypróbowałam i polecam taki oto przepis: > > ciasto: > kostka twarogu > kostka margaryny Czy moglabys wyjasnic tym z nas, ktorzy musza robic swoj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa aromatyzowana- jak?2006-09-22 16:21:27 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Dorota wrote: > Hurrrrrra > Właśnie tego postu szukałam, już myślałam, że przepadało :) > Dzięki wielkie, tym razem sobie na pewno zanotuję, i jeszcze pytanko czy te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa aromatyzowana- jak?2006-09-22 16:22:43 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Lia wrote: > Metoda na szybko - to rozmieszac nieco pesto w oliwie. Też wychodzi > przepyszny sos do maczania pieczywa lub polewania pizzy :) > Zgadza sie, jest to bardzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ogorki i pomidory - co z tymi witaminami2006-09-26 15:50:09 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Czy ktos z grupowiczow moglby mi w naukowy sposob wyjasnic domniemany konflikt witaminowy przy mieszaniu ogorkow z pomidorami? Dzieki MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pryskający olej2006-09-26 15:53:11 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Beata wrote: > Odsączanie mięsa, które przeważnie pochodzi > z rozmrożenia, a ponadto tak czy owak musi być > umyte, też ogranicza pryskanie tylko w pewnym > stopniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Powidła śliwkowe2006-09-27 15:21:14 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
> Wojtas wrote: > >>A mozna jakis przepis na powidła prosic.. > > A jaki tu może byc przepis? Przepisow na powidla moze byc kilka. Na przyklad zupelnie bez mieszania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak odmierzać mąkę bez wagi?2006-10-05 16:24:08 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Dorota wrote: > Witam > Czy ktoś z Was ma może jakiś sposób żeby odmierzać mąkę bez wagi, bo nie > posiadam takowej. Jakiś magiczny przelicznik gramów mąki na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia