Szukana fraza: Autor: dawnakuchnia <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 262 wiadomości
2002-06-16 14:57:17 | dawnakuchnia inne posty tego autora
danjan wrote: > jak zrobi? prawdziwe polskie go^(3)?bki? PRAWDZIWE POLSKIE GOŁABKI: :-)))) Po oskubaniu i oczyszczeniu skropić gołąbki octem, niech tak parę godzin poleżą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurki2002-06-19 14:51:03 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Wkn wrote: > Podobno ju? s?. Jutro jade^ na Kaszuby. Gdzie tego cholerstwa szuka?, zeby > potem sobie usma?y? i zje?? ze smakiem?? Bo moje umieje^tno??i grzybiarskie > kon~cz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurki2002-06-19 19:39:43 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Pararobert wrote: > Scenariusz > Kurki po oczyszczeniu i umyciu wrzucamy na roztopione masełko .... ....... Szybko zdejmujemy z ognia, > podając posypane zieloną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Serniki - pytanie2002-06-20 13:12:00 | dawnakuchnia inne posty tego autora
a...@p...onet.pl wrote: mając w > perspektywie wizytę domową Bardzo Ważnej Osoby, która uwielbia sernik, i wizję > kolejnego sernikowego naleśnika. :~) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tezy prawne - będzie burza?2002-06-20 13:16:07 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Extra Virgine wrote: > PatryCCCja <k...@s...pl> napisał(a): > grzesio Kochani skad wy bierzecie tyle energii dzisiaj? czy to znaczy, że niebawem będzie jakaś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Serniki - post scriptum2002-06-20 18:20:43 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Anedeta wrote: > Anedeta i tony sera do przetworzenia. > > przyszło mi do głowy, że w ramach wybrnięcia z serowego galimatiasu, mogłabyś zrobic elegancka wersję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wady ciasta --- Please ----2002-06-21 15:12:03 | dawnakuchnia inne posty tego autora
waldemar z domu wrote: > >>Potrzebuję jakichś informacji na temat wad ciasta, wad w procesie >>techlogicznym wypieku ciast, itp. >> > > karaluchy zamiast ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomysł na wędlinę2002-06-21 15:26:00 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Monika Czajka wrote: > Drodzy grupowicze, > mam prosbę - może macie jakies sprawdzone przepisy na zrobienie we > własnym zakresie (domowym) mięska, by wyszła z tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: konfituki-PORADZICIE?2002-06-26 05:43:43 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Krystyna Chiger wrote: dr Oetker to przepis na sukces, nie na konfitury ;-) > > Krycha > > oj prawda, prawda:-)))) przecież do konfitur nie potrzeba żadnych ulepszaczy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi2002-07-02 14:33:25 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Gra?yna Zzaliwska wrote: > Gra?yna Zaliwska > > Prosze^ o podanie przepisu na pierogi ruskie. > Dzie^kuje^ A zatem przystępuję do mojej wersji pierogów ruskich. Dłuższy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia