Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: chrisfox <c...@g...pl>
Znaleziono: 30 wiadomości





Re: gotowanie .... - pomozcie

2006-01-02 11:38:03 | chrisfox inne posty tego autora

Basia napisał(a): > Może się mylę, ale to chyba własnie o zagrożenie patelni chodzi a nie o smak > jajecznicy. Mnie tu przychodzi jeszcze do głowy kwestia koloru/konsystencji ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pancerne chleby maszynowe

2006-01-03 11:22:01 | chrisfox inne posty tego autora

Powoli jest jakby lepiej. Z gotowej mieszanki faktycznie wychodzi (od początku zresztą) delikatniejszy, teraz daję mniej wody i ustawiam na słabsze przyrumienienie. W ostateczności ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: okap - na jakij wysokości od blatu

2006-01-03 16:16:25 | chrisfox inne posty tego autora

Kri$ napisał(a): > Oczywiście podałem minimalne odległości.... Istotnie, minimalne ;) Właśnie zmierzyłem, dla mnie powinno być minimum 95 a nie jestem ogromnego wzrostu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Test smaku - karkówka z jabłkami

2006-01-06 19:23:13 | chrisfox inne posty tego autora

Kasza gryczana? Ja akurat lubię. A właściwie dlaczego nie frytki? -- Pozdrawiam Krzysztof M. Gajda www.chrisfox.kolej.szczecin.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smacznego życzę.

2006-02-12 07:22:26 | chrisfox inne posty tego autora

Golo napisał(a): > We wczorajszej Wyborczej podają informację, > że masło do tej pory uważane za prawdziwie, z takich mleczarni > jak np. Garwolin, zawiera olej, czyli jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parówki cielęce - zagadka...

2006-02-18 18:22:50 | chrisfox inne posty tego autora

Dziś miałem zamiar kupić szynkę konserwową. Oglądam po kolei opakowania. Najpierw odrzuciłem "wysokowydajne", potem patrzę na te lepsze. Zawartość wołowiny od 56 do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parówki cielęce - zagadka...

2006-02-18 21:27:03 | chrisfox inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Czego, przepraszam ? :) No, niech będzie - wieprzowiny. I cóż to za różnica przy takim minimalnym stężeniu ;) -- Pozdrawiam Krzysztof M ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parówki cielęce - zagadka...

2006-02-18 21:33:56 | chrisfox inne posty tego autora

Hanna Burdon napisał(a): > Schab po żydowsku. :-) Pamiętam, jak się w tym kraju zaczął wolny rynek, prawie wszystko było raptem koszerne - wódka, piwo, cukier, woda mineralna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak piec mrozona pizze w mikrofali

2006-02-25 09:45:48 | chrisfox inne posty tego autora

AJA napisał(a): > Moze jest mi ktos w stanie pomoc co i jak ustawic? boje sie ze z mojego > pierwszego testowania moze wyjscie niezla bomba :(( U mnie jest na tę okoliczność ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kurczak jak gyros, pomocy :)

2006-03-03 08:23:59 | chrisfox inne posty tego autora

Ja coś podobnego fabrykuję tak: Karkówkę kroję na cieniutkie plastry i rozbijam do grubości bibułki (mogą się nawet rwać, nie przeszkadza). Mieszam (proporcje trudne do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3