Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: "PILAW"

2005-07-24 18:39:14 | JerzyN inne posty tego autora

Wladyslaw Los napisał(a): > Nadal nie da rady zrobić pilawu z wieprzowiną. To może uda się gdzieś świnię albo dzika zdobyć? ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "PILAW"

2005-07-24 18:43:46 | JerzyN inne posty tego autora

Catalyst napisał(a): > jacenty napisał(a): > >> >> No to mur beton wyszła makapilowina. Trzeba to opatentować. Mozna >> prosić o >> przepis? >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fast food czy restauracja

2005-07-24 20:55:29 | JerzyN inne posty tego autora

jacenty napisał(a): >>>Wszystkie te McZgnioty to o dupe potłuc, nie ma to jak swoiski Bar >>>Mleczny i zestaw number One. Pomidorowa z kluskami + naleśniki z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "PILAW"

2005-07-24 21:06:47 | JerzyN inne posty tego autora

Krysia Thompson napisał(a): > Nie tylko Miodek nie lubi... > > a nie wystarczylo napisac "bylo bardzo dobre"? Wyrazilbys to > samo...zupelnie...dokladnie... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "PILAW"

2005-07-24 21:15:05 | JerzyN inne posty tego autora

jacenty napisał(a): > Przeciez to proste. Po trzech dniach makaron będzie cokolwiek ciut > przytwardy i łobeschnięty, i można z niego co najwyżej suchi zrobić. A to > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mikrofalówka - dostaje cholery :-P

2005-07-24 21:20:24 | JerzyN inne posty tego autora

aphex napisał(a): > no dobra, do tych co juz maja za soba staż na mikrofalówce :-D > chce zrobić grzanki (chleb,szynka,ser), chce by były normalnie chrupiące a > nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mąka - pytanie

2005-07-25 18:18:42 | JerzyN inne posty tego autora

Joe napisał(a): > Witam serdecznie, > > Poszukuję polskiego odpowiednika angielskiej "cornflour". Zaznaczam, że > angielskiej, bo amerykańska to po prostu mąka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mąka - pytanie

2005-07-25 18:27:29 | JerzyN inne posty tego autora

Joe napisał(a): > Dziękuję za te wyjaśnienia, powrócę jednak do zasadniczego pytania z jakim > tu przyszłam: cornflour. [...] Tu kupisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mętniejąca frytura

2005-07-25 21:03:29 | JerzyN inne posty tego autora

foresst napisał(a): > rybak napisał(a): > >> Witam ! >> Niedawno nabyłem frytkownicę, jako tłuszczu używam frytury płynnej. Po >> ok 2 tygodniach używania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nalewka z czerwonych porzeczek - jeszcze jedna watpliwosc

2005-07-25 21:08:54 | JerzyN inne posty tego autora

Pawel napisał(a): >>Lekkie zgniecenie bez uszkadzania pestek jest wskazane. Mam nadzieję, że >>obrałeś je z szypułek i nie myłeś ich wodą? > > > Oczywiscie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 80 ... 120 ... 128 . [ 129 ] . 130 ... 140 ... 180 ... 200