Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Vefour" <h...@w...pl>
Znaleziono: 73 wiadomości





Re: Przepis na anakndę lub innego węża.

2001-10-17 17:02:50 | Vefour inne posty tego autora

anakondy nie jadlem - mniejsze robi sie dosc tradycyjnie, szlachtujesz gada (wypijasz krew jak lubisz), na kawalki i na grill - potem sciagasz skore i jesz. W Peru byl taki numer, ze jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oszukane tiramisu

2001-10-17 17:04:45 | Vefour inne posty tego autora

Droga Agato, namietnie. Chcialbym zauwazyc, ze w dobie postepu i mechanizacji coraz wiecej rzeczy nazywane jest okresleniami dotyczacymi zupelnie innych produktow - poczawszy od camembert ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Duma mnie rozpiera!!!

2001-09-18 08:19:02 | Vefour inne posty tego autora

sie zapisuje jak mozna :) V. Użytkownik Maja Wieckowska <m...@p...fm> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:9o5qgm$i0l$...@z...koszalin.tpnet.pl... > Jestem taka dumna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto na pizze - jak ???

2001-09-18 13:35:21 | Vefour inne posty tego autora

w ciesice na pizze widzisz roznice???? Serio???? Ja czasami tak, ale to musz abyc ultra swieze i doskonalej jakosci drozdze i sporo ciasta - ale jak rozwalkuje placek, to smiem twierdzic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to są szalotki?

2001-09-22 10:09:12 | Vefour inne posty tego autora

Jak slusznie podnoszono, szalotka to taka mala cebulka (ale wieksza od takich malych okraglych, ktore czesto mozna kupic zamarynowane), ale o troche innym smaku. Z zastepowalnoscia jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Graj z Kuroniem

2001-09-28 20:25:55 | Vefour inne posty tego autora

Bo Kuron, z calym szacunkiem, jako kucharz jest kiepsciutki ....... V. Użytkownik Kaliope <k...@p...krakow.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zrobić dobrą Lasagne????

2001-10-02 23:25:23 | Vefour inne posty tego autora

mozesz nie gotowac (prawie wszystkie sa "oven ready"), ale zapiekaj co najmniej 40 minut - te z wierzchu moga byc twarde, wiec poeksperymentuj, w razie czego podgotuj (nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 7000 przepisow

2001-10-02 23:26:29 | Vefour inne posty tego autora

umieram ... Touche. :)))) V. "Don Pedro" <d...@p...com> wrote in message news:9pbm8e$f3f$1@news.tpi.pl... > > Użytkownik Wkn <w...@w...pl> w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wok

2001-10-02 23:29:23 | Vefour inne posty tego autora

zdefinuj "dobry"...... ja bym zaczal od takiego w IKEI, kosztuje malutko (nie pamietam, ale naprawde niewiele, na pewno ponizej 100 PLN) a dziala. WMF (warszawa) ma kilka drogich, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lazania

2001-09-11 13:45:44 | Vefour inne posty tego autora

maslo rozpuszczasz, dajesz tyle maki (wagowo) ile masla, razem podsmazasz, az maka ci sie ugotuje (kilka minut - zreszta zalezy jaka ciemny chcesz miec sos, im dluzej, tym ciemniejszy) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8