Szukana fraza: Autor: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Znaleziono: 471 wiadomości
2004-06-10 07:43:45 | PatryCCCja inne posty tego autora
Agnieszka wrote: > Mój synek ma uczulenie na wszystko co z krowy:( (uwielbiam wszystko co z > krowy). I powiedzmy jak z problemem mięsa sobie poradziłam (wieprzowine, > drób) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przykry zapach kalafiora2004-06-11 20:55:59 | PatryCCCja inne posty tego autora
Monika wrote: > Wczoraj odczas gotowania kalafiora w moim pieszkaniu pojawił się przykry > zapach kalafiora. Jak go uniknąć. Pozdrawiam grupę. Monika ugotuj go na parze. a co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: RATUNKU, szybko, szubko, prooooszę!2004-06-29 18:27:49 | PatryCCCja inne posty tego autora
Sowa wrote: > A teraz w ramach relaksu zrobieę canelloni z zielonym groszkiem w > pomidorach, :))))))))))))) ty wiesz co :) pat ps: a szpinaku chyba juz w tym roku nie dostane :( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
GW o doswiadczeniach na zwierzetach2003-10-29 12:19:34 | PatryCCCja inne posty tego autora
http://www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1744178.ht ml Lekcja dręczenia zwierząt Ewa Siedlecka 26-10-2003 20:12 Tysiące zwierząt cierpią podczas zajęć dydaktycznych. - Na zajęciach z ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: GW o doswiadczeniach na zwierzetach2003-11-02 10:29:46 | PatryCCCja inne posty tego autora
pamana wrote: > > Tysiące zwierząt cierpią podczas zajęć dydaktycznych. - > > witam > żadna to nowość.jakos musza sie tego uczyć. > testy na kremach na czym są ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Ajvar?2003-10-29 12:33:57 | PatryCCCja inne posty tego autora
Zofia Gebert wrote: > Nie patrzylam na przepis, ale czy wg. niego nalezy przed 'uzyciem' > baklazany pokroic w plastry, posolic i odstawic, az puszcza sok? Bo to im > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smalec wegetariański2003-11-14 13:53:10 | PatryCCCja inne posty tego autora
Lia wrote: > Ale od zawsze jest tak, ze smalec to: > ?półstały tłuszcz jadalny pochodzenia zwierzęcego, najczęściej otrzymywany > z sadła lub słoniny wieprzowej? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pizza rogata2003-11-12 13:16:52 | PatryCCCja inne posty tego autora
gdziesz czytalam kiedys, ze prawdziwa pizza jest prostokatna, a nie okragla. czy to prawda? pat -- vege.pl http://www.vege.pl PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl Inicjatywa Empatia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic dobre ciasto do pizzy?2003-11-13 09:45:17 | PatryCCCja inne posty tego autora
"Adamo Il." wrote: > > tym bardziej ze z okazji swieta jest ono jak najbardziej usprawiedliwione! > > no bo jak to tak... codziennie sa tu pytania o pizze, a w dniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pizza - dodatki2003-11-13 09:52:50 | PatryCCCja inne posty tego autora
rena wrote: > kapary > oliwki > pieczarki > kukurydza > papryka konserwowa > ser zolty > ser rokpol > karczochy he he, z twoich dodatkow to ja tylko pieczarki (z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia