Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia A wszystko przez ten schab...

Grupy

Szukaj w grupach

 

A wszystko przez ten schab...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-01-23 09:18:54

Temat: A wszystko przez ten schab...
Od: "Rafał Wylociński" <r...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!

Kupilem kilka plasterkow schabu wedzonego (taki, ktory wyglada jak surowy).
Niestety jego smak nie powalal, wiec postanowilem wykorzystać go do obiadu.
Posiadalem w lodowce udka kurczaka. Udka podzielilem - oddzielnie mozka,
oddzielnie podudzie - usunalem kosci, posmarowalem musztarda, polozylem
plasterek schabu i plasterek cebuli. Calosc spialem wykalaczkami, obsmazylem
na rumiano i udusilem, dodajac masla, papryki i bialego wina. Wyszedl fajny
dosc gesty sosik musztargowy - dosc ostry w smaku, idealnie pasujacy do
ryzu. Do tego kapusta pekinska z majonezem.
Polecam. Naprawdę smaczne

Nastepne w kolejce jest Tortellini - moze w ten weekend bedzie troszke czasu
(o ile nie wyjade do Krakowa)
--
___________________________________________
Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz.
Pozdrawiam
.Rafał


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Karkówka
mleko z mikrofalowki
Tort ze zdjęciem ;-o
co sadzicie o legendarnej szynce z puszki...
moje gnocchi (chyba OT)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »