« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-08-28 10:58:54
Temat: BaklazanBaklazany 2 kroimy w plastry posupujemy sola. Za pol godizny wycieramy
kazdyplasterek. wkladamy do piekarnika na kilka chwil. 2 puszki
pomodorow na patelnie z owczesnie zezlocona cebulka moze byc i czosnek.
To dusimy az zgestnieje. Nastepnie kalsyczny przekladaniec w foremce sos
talarki sos talarki na wierz ser mozarella. Wszystko do piekarnika.
Fantastyczne !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-08-28 13:32:43
Temat: Re: Baklazan. Nastepnie kalsyczny przekladaniec w foremce sos
> talarki sos talarki na wierz ser mozarella. Wszystko do piekarnika.
>
> Fantastyczne !
Tylko baklazan i sos, czy mozna np. cukinia, lub jeszcze cos innego?
I z czym najlepiej podawac>?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-31 09:32:40
Temat: Re: BaklazanMartita wrote:
> . Nastepnie kalsyczny przekladaniec w foremce sos
>
>>talarki sos talarki na wierz ser mozarella. Wszystko do piekarnika.
>>
>>Fantastyczne !
>
>
>
> Tylko baklazan i sos, czy mozna np. cukinia, lub jeszcze cos innego?
> I z czym najlepiej podawac>?
>
>
No cukinia to bedzie problem bo baklazan jest suchy. Cukinia natomiast
ma to do siebie ze zawsze bedzie mokra. Probowalem ta potrawe z cukinia
wychodzi taka papka nie polecam !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |