Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-27 13:45:56

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Hanna Burdon" <h...@n...com> szukaj wiadomości tego autora

> Pisząc nie pomyślałam o kolejności, co za niefart;)))
> Pzdr.
> Iwona
Na drugi raz uważaj, bo koledze kotlety nie wyjdą i nie załapiesz się na
Listę Autorytetów... ;-)))

Hania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-02-27 14:10:18

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Beatka" <s...@i...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

mozna pod koniec smazenia polozyc kawaleczek masla na kotleta i przykryc
patelnie. Kotlet jest bardziej soczysty i taki delikatny .


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-27 14:11:33

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Beatka" <s...@i...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> > ...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka.
>
> No tak, Makłowicz ze mnie żaden. W głębokim. Zapamiętam.
to chyba rzecz gustu. Dla mnie kotlety smazone w glebokim tluszczu sa
okropne.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-27 14:16:54

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "ścierwo" <d...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Iwona" <i...@W...pl> napisał w wiadomości
news:c1m103$ci0
> ...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka.
To jest chyba porada na frytki z kurcze smażonej piersi
ziuta

--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-27 14:17:59

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "ścierwo" <d...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Beatka" <s...@i...net.pl> napisał w wiadomości
news:c1nj4a$93p$1@serwer.infinity.net.pl...
> mozna pod koniec smazenia polozyc kawaleczek masla na kotleta i przykryc
> patelnie. Kotlet jest bardziej soczysty i taki delikatny .
A panierka ciapa.
ziuta

--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-27 15:33:41

Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Małgorzatka+" <malgorzatka_sio z tym_@interia.pl> szukaj wiadomości tego autora

A moze bez panierki? Ja po prostu (bez zadnego rozbijania) przyprawiam
ziolami, sola, pieprzem, czosnkiem i odstawiam na okolo godzinke. Potem na
goraca oliwe (nie za malo nie za duzo) i smaze intensywnie ale krotko - az
skorka jest przypieczona, a w srodku wtedy jest takie soczyste miesko.
Przykrywam patelnie w trakcie smazenia, bo inaczej w tak krotkim czasie
(pare minutek) w srodku sie nie dopiecze.
Pozdrawiam,
--
Małgorzatka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Biszkopt ciemny
Podziękowania dla Joanny Duszczyńskiej
PIZZA FOREVER
z pizza zawsze problem...
Re: pieczone kartofelki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »