| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-27 13:45:56
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka> Pisząc nie pomyślałam o kolejności, co za niefart;)))
> Pzdr.
> Iwona
Na drugi raz uważaj, bo koledze kotlety nie wyjdą i nie załapiesz się na
Listę Autorytetów... ;-)))
Hania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-02-27 14:10:18
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczakamozna pod koniec smazenia polozyc kawaleczek masla na kotleta i przykryc
patelnie. Kotlet jest bardziej soczysty i taki delikatny .
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-02-27 14:11:33
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka> > ...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka.
>
> No tak, Makłowicz ze mnie żaden. W głębokim. Zapamiętam.
to chyba rzecz gustu. Dla mnie kotlety smazone w glebokim tluszczu sa
okropne.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-02-27 14:16:54
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Użytkownik "Iwona" <i...@W...pl> napisał w wiadomości
news:c1m103$ci0
> ...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka.
To jest chyba porada na frytki z kurcze smażonej piersi
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-02-27 14:17:59
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Użytkownik "Beatka" <s...@i...net.pl> napisał w wiadomości
news:c1nj4a$93p$1@serwer.infinity.net.pl...
> mozna pod koniec smazenia polozyc kawaleczek masla na kotleta i przykryc
> patelnie. Kotlet jest bardziej soczysty i taki delikatny .
A panierka ciapa.
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-02-27 15:33:41
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczakaA moze bez panierki? Ja po prostu (bez zadnego rozbijania) przyprawiam
ziolami, sola, pieprzem, czosnkiem i odstawiam na okolo godzinke. Potem na
goraca oliwe (nie za malo nie za duzo) i smaze intensywnie ale krotko - az
skorka jest przypieczona, a w srodku wtedy jest takie soczyste miesko.
Przykrywam patelnie w trakcie smazenia, bo inaczej w tak krotkim czasie
(pare minutek) w srodku sie nie dopiecze.
Pozdrawiam,
--
Małgorzatka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |