Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: pieczone kartofelki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pieczone kartofelki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-26 18:04:32

Temat: Re: pieczone kartofelki
Od: "ścierwo" <d...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Monika Zarczuk" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:000d01c3fc8d$307ea3e0> Kupilam dwa dni temu prodiz, no i chcialam upiec
sobie kartofle, takie z
> przyprawami. No i upieklam, ale nie mialy takiej chrupiacej skurki. Byly
> miekkie, ale tak, jakby gotowane. No i nie wiem czy wyjelam za szybko, czy
> tez kartofle musza sie piec odkryte, zeby uzyskaly taka skorke. Powiedzcie
> mi prosze, czy w prodizu da sie je zrobic?
Tak sobie myślę, że prodiż jest urządzeniem piekarskim zatrzymującym wilgoć
w pieczonych potrawach. A chrupkie skórki wymagają jednak otwartego pieca
ziuta

--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: pieczone kartofelki
W jakiej postaci najlepiej smakuje soja
jak przyrządzić owoce morza
odnośnie szparagów
odnośnie pizzy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »