| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-26 18:04:32
Temat: Re: pieczone kartofelki
Użytkownik "Monika Zarczuk" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:000d01c3fc8d$307ea3e0> Kupilam dwa dni temu prodiz, no i chcialam upiec
sobie kartofle, takie z
> przyprawami. No i upieklam, ale nie mialy takiej chrupiacej skurki. Byly
> miekkie, ale tak, jakby gotowane. No i nie wiem czy wyjelam za szybko, czy
> tez kartofle musza sie piec odkryte, zeby uzyskaly taka skorke. Powiedzcie
> mi prosze, czy w prodizu da sie je zrobic?
Tak sobie myślę, że prodiż jest urządzeniem piekarskim zatrzymującym wilgoć
w pieczonych potrawach. A chrupkie skórki wymagają jednak otwartego pieca
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |