« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-14 18:17:58
Temat: CarpaccioCzy ktos wie jak zrobić carpaccio z wołowiny.
Pozdrowienia Agu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-14 21:30:28
Temat: Re: Carpacciohttp://www.kuchnia.3miasto.pl/886.htm
Użytkownik "Agu" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
news:96ehu2$4c9$1@news.tpi.pl...
> Czy ktos wie jak zrobić carpaccio z wołowiny.
> Pozdrowienia Agu.
>
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-15 15:55:25
Temat: Re: CarpaccioDzieki wielkie. Pozdrowienia Agu
Użytkownik "MaF" <m...@a...alpha.pl> napisał w wiadomości
news:3a8af8c7@news.vogel.pl...
> http://www.kuchnia.3miasto.pl/886.htm
> Użytkownik "Agu" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:96ehu2$4c9$1@news.tpi.pl...
> > Czy ktos wie jak zrobić carpaccio z wołowiny.
> > Pozdrowienia Agu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-21 08:29:13
Temat: Re: Carpaccio
Użytkownik "Agu" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
news:96ehu2$4c9$1@news.tpi.pl...
> Czy ktos wie jak zrobić carpaccio z wołowiny.
> Pozdrowienia Agu.
>
>
carpaccio z pieprzycą i parmezanem:
1kg polędwicy, 250g pieprzycy, 250g otartego parmezanu, 6-7łyżek oliwy, sok
z 1 cytryny, sól,
świeżo mielony pieprz.
Oczyszczone mięso należy przymrozić tak aby
można było je pokroić w płatki.Na tacy lub talerzu
poukładać pieprzycę, na niej zaś pokrojone w płatki
mięso. posypać delikatnie parmezanem i polać sokiem z cytryny i oliwą solić
i pieprzyć przed podaniem.
ps. pieprzyca to jest odmiana sałaty.
pozdr. Alex
s...@i...pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-21 15:07:35
Temat: Re: CarpaccioCo to jest pieprzyca?
Anna Dulny
Użytkownik Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9702co$68l$...@n...internetia.pl...
>
> Użytkownik "Agu" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:96ehu2$4c9$1@news.tpi.pl...
> > Czy ktos wie jak zrobić carpaccio z wołowiny.
> > Pozdrowienia Agu.
> >
> >
> carpaccio z pieprzycą i parmezanem:
> 1kg polędwicy, 250g pieprzycy, 250g otartego parmezanu, 6-7łyżek oliwy,
sok
> z 1 cytryny, sól,
> świeżo mielony pieprz.
> Oczyszczone mięso należy przymrozić tak aby
> można było je pokroić w płatki.Na tacy lub talerzu
> poukładać pieprzycę, na niej zaś pokrojone w płatki
> mięso. posypać delikatnie parmezanem i polać sokiem z cytryny i oliwą
solić
> i pieprzyć przed podaniem.
> ps. pieprzyca to jest odmiana sałaty.
> pozdr. Alex
> s...@i...pl
>
>
>
>
>
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-21 15:28:08
Temat: Re: Carpaccio
Użytkownik "Anna Dulny" <a...@t...pl> napisał w wiadomości
news:970l3t$5r9$1@news.tpi.pl...
> Co to jest pieprzyca?
> Anna Dulny
> Użytkownik Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:9702co$68l$...@n...internetia.pl...
> > ps. pieprzyca to jest odmiana sałaty.
> > pozdr. Alex
> > s...@i...pl
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-21 20:50:08
Temat: Re: CarpaccioSorry, ale niektorzy naprawde nie reaguja na prosby innych....
Aleksander, ile to juz razy byles proszony, abys jakos odznaczal swoje
wiadomosci od innych? Czy faktycznie jest to tak trudne, napisac cos albo
nad albo zupelnie pod spodem? To naprawde staje sie prawie nie do
odczytania.
Pozdr.,
Danka
"Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> schreef in bericht
news:970md9$avv$1@news.internetia.pl...
>
> Użytkownik "Anna Dulny" <a...@t...pl> napisał w wiadomości
> news:970l3t$5r9$1@news.tpi.pl...
> > Co to jest pieprzyca?
> > Anna Dulny
> > Użytkownik Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> w wiadomości do
grup
> > dyskusyjnych napisał:9702co$68l$...@n...internetia.pl...
> > > ps. pieprzyca to jest odmiana sałaty.
> > > pozdr. Alex
> > > s...@i...pl
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-22 10:32:11
Temat: Re: Carpaccio
Danka wrote:
>
> Aleksander, ile to juz razy byles proszony, abys jakos odznaczal swoje
> wiadomosci od innych? Czy faktycznie jest to tak trudne, napisac cos albo
> nad albo zupelnie pod spodem?
> "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> schreef in bericht
Akurat w tym wypadku nie masz racji
Aleksander bowiem nic nie napisał, jeno zacytował swojego poprzedniego
maila, gdzie jak wół stało napisane, co to jest pieprzyca.
Ino, że Ani nie chciało się doczytać posta do końca ;)
sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-22 12:49:53
Temat: Re: Carpaccio
Użytkownik "sadyl" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3A94EAAB.31938441@poczta.onet.pl...
>
>
> Danka wrote:
> >
> > Aleksander, ile to juz razy byles proszony, abys jakos odznaczal swoje
> > wiadomosci od innych? Czy faktycznie jest to tak trudne, napisac cos
albo
> > nad albo zupelnie pod spodem?
>
> > "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> schreef in bericht
>
> Akurat w tym wypadku nie masz racji
> Aleksander bowiem nic nie napisał, jeno zacytował swojego poprzedniego
> maila, gdzie jak wół stało napisane, co to jest pieprzyca.
> Ino, że Ani nie chciało się doczytać posta do końca ;)
>
> sadyl
dzięki za obronę
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-22 15:01:02
Temat: Re: CarpaccioNo to sorry, ale fakt faktem, ze tego typu prosby pojawiaja sie ostatnio
bardzo czesto.
Pozdr.,
Danka
"sadyl" <s...@p...onet.pl> schreef in bericht
news:3A94EAAB.31938441@poczta.onet.pl...
>
>
> Danka wrote:
> >
> > Aleksander, ile to juz razy byles proszony, abys jakos odznaczal swoje
> > wiadomosci od innych? Czy faktycznie jest to tak trudne, napisac cos
albo
> > nad albo zupelnie pod spodem?
>
> > "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> schreef in bericht
>
> Akurat w tym wypadku nie masz racji
> Aleksander bowiem nic nie napisał, jeno zacytował swojego poprzedniego
> maila, gdzie jak wół stało napisane, co to jest pieprzyca.
> Ino, że Ani nie chciało się doczytać posta do końca ;)
>
> sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |