| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-12-02 07:56:22
Temat: Chleb Fiony - nowe elementyCzesc wszystkim,
udal mi sie chleb Fiony - dzieki z a przepis. Ale mam pytanie : czy mozna z
tego chleba zrobic chleb na miodzie. Jak myslicie jak to zrobic ?
Pozdrawiam,
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-12-02 18:09:09
Temat: Re: Chleb Fiony - nowe elementyTeż o tym myślalam, ale nie wiem. Może jakby o 1/4 zmniejszyć ilość wody, a
w zamian dodać miód z wodą?
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-02 18:13:12
Temat: Re: Chleb Fiony - nowe elementy> udal mi sie chleb Fiony - dzieki z a przepis.
U'R welcome! :)
> Ale mam pytanie : czy mozna z tego chleba zrobic chleb na miodzie.
Mozna!
Shrek dodal ostatnio dwie pelne lyzki i nie byl za slodki - mozna dac wiecej.
Pzdr w zastepstwie Shreka
Fiona
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-02 21:00:46
Temat: Re: Chleb Fiony - nowe elementy> Mozna!
> Shrek dodal ostatnio dwie pelne lyzki i nie byl za slodki - mozna dac
wiecej.
W jakiej fazie przygotowania dodac miod. Pod dodaniu calej maki i
pozostalych dodatkow czy po rozpuszczeniu drozdzy ?
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-03 10:11:33
Temat: Re: Chleb Fiony - nowe elementy> W jakiej fazie przygotowania dodac miod. Pod dodaniu calej maki i
> pozostalych dodatkow czy po rozpuszczeniu drozdzy ?
Po rozpuszczeniu drozdzy, przed maka - bedzie Ci latwiej go rozprowadzic
Pzdr
Fiona
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |