| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Dorota***" <d...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Chleb Fiony - nowe elementy Date: Tue, 2 Dec 2003 19:09:09 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 6 Sender: d...@o...pl@thor.mt.pl Message-ID: <bqikg8$rqf$1@news.onet.pl> References: <bqhgfr$hko$1@korweta.task.gda.pl> Reply-To: "Dorota***" <dorsto*przeciwspamowo*@op.pl> NNTP-Posting-Host: thor.mt.pl X-Trace: news.onet.pl 1070388552 28495 213.199.194.22 (2 Dec 2003 18:09:12 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 2 Dec 2003 18:09:12 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:181566 Ukryj nagłówki Też o tym myślalam, ale nie wiem. Może jakby o 1/4 zmniejszyć ilość wody, a | |
Zobacz także