| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-11 17:05:56
Temat: Clare Ferguson ,Kuchnia XXI wieku ,tytuł oryginału: Food for cookswitam grupowiczow
we wtorek walentynki, biegnac przez ksiegarnie kontem oka zauwazylem w/w
tytul. czy ktos z Was mial z nim blizszy kontakt i potrafi mi ta pozycje
pokrotce zrecenzowac. mialby byc to prezent dla dojrzalej kobiety
(dojrzalej kulinarnie:)), jednoczesnie kolekcjonerki pozycji kulinarnych.
pozdrawiam
sandalwood
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-13 22:31:14
Temat: Re: Clare Ferguson ,Kuchnia XXI wieku ,tytuł oryginału: Food for cooks
Użytkownik "sandalwood" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:43ee1720$0$1470$f69f905@mamut2.aster.pl...
> witam grupowiczow
>
> we wtorek walentynki, biegnac przez ksiegarnie kontem oka zauwazylem w/w
> tytul. czy ktos z Was mial z nim blizszy kontakt i potrafi mi ta pozycje
> pokrotce zrecenzowac. mialby byc to prezent dla dojrzalej kobiety
> (dojrzalej kulinarnie:)), jednoczesnie kolekcjonerki pozycji kulinarnych.
>
> pozdrawiam
>
> sandalwood
Witam
Ogladalam i szczegolnie nie zachwycilo
Aczkolwike moze sie podobac
To taka analiza przez zdjecia produktow dostepnych w tym XXI wieku ;)
typu : oto kilka rodzajow kaszy, nazywaja sie tak taki i tak...a po
przepisie z nimi
Duzo ciekawsze wrazenie robi pozycja "Kuchnia z bukietem przypraw"
Delacourcelle. Cena przyzwoita 35zl . Ale to dla amatorow cynamonow, anyzow,
pieprzow wszelkich i imbirow ;)
agataw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |