« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2014-09-21 18:05:44
Temat: Re: Co z białych winogron?W dniu 19.09.2014 o 12:54, Zbyszek Zarzycki pisze:
> Nalewka - szybka ale raczej kobieca (słodka), potrzebny cukier, słoik i spirytus.
> Dżem - sztuczka polega na przetarciu przez sitko aby pozbyć się pestek.
>
Nalewka - niekoniecznie ;)
... ale myślę, że spróbuję też z tym dżemorem - w przecieraniu mam
wielkie doświadczenie, bo robiłam w tym roku dżemy jeżynowe :D
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2014-10-14 19:15:35
Temat: Re: Co z białych winogron?W dniu piątek, 19 września 2014 11:21:01 UTC+2 użytkownik Anai napisał:
> ... prócz soku i wina rzecz jasna :)
http://zgotowani.pl/galaretka-z-winogron-na-zime/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |