« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-10-10 06:42:02
Temat: Re: Co z opienkow??przeciez grzyby podsuszone są niesmaczne....
Użytkownik "gdaMa" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
news:fe5723$e3f$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Słonko świeci, deszczyk pada... a *Lilla* takie rzeczy opowiada:
>
> > A mozesz podac przepis na taki farsz do pierogow?
>
> 1. Grzyby (obgotowane albo podduszone), cebula podsmażona, sól, pieprz.
> Posiekać grzyby i cebulę drobno lub puścić przez maszynkę (ja mielę na
> dużych oczkach - lubię jak są kawałki grzybów a nie miazga). Posolić,
> popieprzyć do smaku.
>
> 2. Grzyby (jw) i tyle samo kapusty kiszonej (obgotowanej), cebula, sól,
> pieprz, kminek.
> Posiekać / zmielić grzyby, kapustę i cebulę... reszta jw.
>
> --
> Pozdrawiam,
> *gdaMa*
> "Meravigliosa creatura, sei sola al mondo..."
> Gianna Nannini mi gra :)
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2007-10-10 06:44:06
Temat: Re: Co z opienkow??nie musisz krzyczeć...przecież wiem że pierogi ale z podsuszonymi grzybami
są...
już podaję:do ugotowanych ziemniaków i ostudzonych dodajesz biały ser i
doprawiasz piprzem
Użytkownik "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> napisał w wiadomości
news:fe4neq$d5u$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Ikselka" <i...@p...onet.pl> napisała:
> > Pierogiiiiii!!!!!!!
>
> A mozesz podac przepis na taki farsz do pierogow?
>
> Pozdrawiam
> Lilla
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2007-10-10 06:48:26
Temat: Re: Co z opienkow??dziękuję :) jak wrócę do domu to zrobie....
czy tu wszyscy o jedzeniu gadają???
Użytkownik "Aneczka" <w...@v...pl> napisał w wiadomości
news:fehs6p$jll$1@nemesis.news.tpi.pl...
> przeciez grzyby podsuszone są niesmaczne....
> Użytkownik "gdaMa" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:fe5723$e3f$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Słonko świeci, deszczyk pada... a *Lilla* takie rzeczy opowiada:
> >
> > > A mozesz podac przepis na taki farsz do pierogow?
> >
> > 1. Grzyby (obgotowane albo podduszone), cebula podsmażona, sól, pieprz.
> > Posiekać grzyby i cebulę drobno lub puścić przez maszynkę (ja mielę na
> > dużych oczkach - lubię jak są kawałki grzybów a nie miazga). Posolić,
> > popieprzyć do smaku.
> >
> > 2. Grzyby (jw) i tyle samo kapusty kiszonej (obgotowanej), cebula, sól,
> > pieprz, kminek.
> > Posiekać / zmielić grzyby, kapustę i cebulę... reszta jw.
> >
> > --
> > Pozdrawiam,
> > *gdaMa*
> > "Meravigliosa creatura, sei sola al mondo..."
> > Gianna Nannini mi gra :)
> >
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2007-10-12 14:49:15
Temat: Re: Co z opienkow??grzyby opieńki są bardzo smaczne ele podsmarzane na oleju
Użytkownik "Aneczka" <w...@v...pl> napisał w wiadomości
news:fehs6p$jll$1@nemesis.news.tpi.pl...
> przeciez grzyby podsuszone są niesmaczne....
> Użytkownik "gdaMa" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:fe5723$e3f$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Słonko świeci, deszczyk pada... a *Lilla* takie rzeczy opowiada:
>>
>> > A mozesz podac przepis na taki farsz do pierogow?
>>
>> 1. Grzyby (obgotowane albo podduszone), cebula podsmażona, sól, pieprz.
>> Posiekać grzyby i cebulę drobno lub puścić przez maszynkę (ja mielę na
>> dużych oczkach - lubię jak są kawałki grzybów a nie miazga). Posolić,
>> popieprzyć do smaku.
>>
>> 2. Grzyby (jw) i tyle samo kapusty kiszonej (obgotowanej), cebula, sól,
>> pieprz, kminek.
>> Posiekać / zmielić grzyby, kapustę i cebulę... reszta jw.
>>
>> --
>> Pozdrawiam,
>> *gdaMa*
>> "Meravigliosa creatura, sei sola al mondo..."
>> Gianna Nannini mi gra :)
>>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |