Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

Grupy

Szukaj w grupach

 

Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 33


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-01-04 17:44:09

Temat: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "humus" <h...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-01-04 18:58:20

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: Magdalena Bassett <n...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

humus wrote:

> Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
>
> Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??
>
>


There is a witch in your sandwich :)

Dwa kawalki chleba posmarowane pasta z suszonych pomidorow, nastepnie
dwa plasterki zoltego sera, np provolone i mozarella, a na srodku
pomiedzy plastrami sera jeden plat marynowanej papryki.

Albo dwa kawalki ciemnego chleba posmarowane musztarda, na to kapusta z
grzybami albo lekki bigos, na to poszarpana gotowana wolowina

Albo dwa kawalki tortillas posmarowane smietana z jednej strony,
guacamole z drugiej, na to plasterki sera i troche salsa

Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
zapiec, az ser bedzie plynny


Co jeszcze? smazony bekon +salata + pomidor (klasyczny BLT)

Plastry szynki z serem i jablkiem, plus duzo pieprzu, albo troche chrzanu

Plastry szynki z ananasem i miodem

Smazone piersi kurze plus pesto z bazylii plus orzeszki piniowe (albo
wloskie)

Smazone boczniaki, przelozone serem plesniowym, z sosem 1000 Wysp

Na razie wiecej mi sie nie chce wymyslac. ale przeciez temat rzeka.

MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-01-04 23:12:53

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


Le mercredi 4 janvier 2006 ŕ 19:58:20, dans <4...@b...com>
vous écriviez :

> Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
> zapiec, az ser bedzie plynny

A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?

Ewcia

--
Niesz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-01-05 04:24:29

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: Magdalena Bassett <n...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le mercredi 4 janvier 2006 ŕ 19:58:20, dans <4...@b...com>
vous écriviez :
>
>
>>Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
>>zapiec, az ser bedzie plynny
>
>
> A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
>
> Ewcia
>

Huh?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-01-05 06:09:07

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: Mati <m...@S...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

w <news:dph1t8$erj$1@news.task.gda.pl>
humus napisał(a):

> Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
>
> Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??
>
>
Ja ostatnio jadlem bulke zamoczona w mleku i wlozona do opiekacza :)
ale przed wloeniem na pol ja trzeba przekrooic. Potem na to maselko i
soc slodkiego najlepiej czyli dzemik :) Pyyycha bylo :)


--
Mati
m...@g...mm.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-01-05 07:15:58

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: aniared <a...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
>
> A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?

Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
podgrzaniem...

--
Ania

"Early to rise, early to bed, makes a man healthy, wealthy and dead"

http://www.aniared.blog.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2006-01-05 07:19:11

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Basia" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "aniared" <a...@n...pl> napisał w wiadomości
news:dpih37$quv$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
> >
> > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
>
> Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> podgrzaniem...
>

Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)

pozdrawiam
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2006-01-05 07:25:48

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dpihbm$c8n$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "aniared" <a...@n...pl> napisał w wiadomości
> news:dpih37$quv$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
> > >
> > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> >
> > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > podgrzaniem...
> >
>
> Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
>
> pozdrawiam
> Basia
>

A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))

moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))

Marek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2006-01-05 07:30:26

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Basia" <b...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


>> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > >
> > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > podgrzaniem...
> > >
> >
> > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> >
> > pozdrawiam
> > Basia
> >
>
> A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
>
> moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
>


;-)
Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
płynne...


pozdrawiam
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2006-01-05 08:52:17

Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dpii0p$dtv$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> >> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > > >
> > > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > > podgrzaniem...
> > > >
> > >
> > > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> > >
> > > pozdrawiam
> > > Basia
> > >
> >
> > A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
> >
> > moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
> >
>
>
> ;-)
> Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
> Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
> jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
> płynne...
>
>
Oj...trzeba wierzyc w potęge przemysłu...jakis olej..pare E...aromat
identycznny z naturalnym...;)))))

M:))


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 4


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

przemiał ziarna
pomidory
zapracuj na swój internet
tykwa do sushi
Drożdze

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »