« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-01-04 17:44:09
Temat: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-01-04 18:58:20
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??humus wrote:
> Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
>
> Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??
>
>
There is a witch in your sandwich :)
Dwa kawalki chleba posmarowane pasta z suszonych pomidorow, nastepnie
dwa plasterki zoltego sera, np provolone i mozarella, a na srodku
pomiedzy plastrami sera jeden plat marynowanej papryki.
Albo dwa kawalki ciemnego chleba posmarowane musztarda, na to kapusta z
grzybami albo lekki bigos, na to poszarpana gotowana wolowina
Albo dwa kawalki tortillas posmarowane smietana z jednej strony,
guacamole z drugiej, na to plasterki sera i troche salsa
Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
zapiec, az ser bedzie plynny
Co jeszcze? smazony bekon +salata + pomidor (klasyczny BLT)
Plastry szynki z serem i jablkiem, plus duzo pieprzu, albo troche chrzanu
Plastry szynki z ananasem i miodem
Smazone piersi kurze plus pesto z bazylii plus orzeszki piniowe (albo
wloskie)
Smazone boczniaki, przelozone serem plesniowym, z sosem 1000 Wysp
Na razie wiecej mi sie nie chce wymyslac. ale przeciez temat rzeka.
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-01-04 23:12:53
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Le mercredi 4 janvier 2006 ŕ 19:58:20, dans <4...@b...com>
vous écriviez :
> Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
> zapiec, az ser bedzie plynny
A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-01-05 04:24:29
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le mercredi 4 janvier 2006 ŕ 19:58:20, dans <4...@b...com>
vous écriviez :
>
>
>>Albo dwa kawalki chleba posmarowane zurawinami, pomiedzy ser brie,
>>zapiec, az ser bedzie plynny
>
>
> A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
>
> Ewcia
>
Huh?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-01-05 06:09:07
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??w <news:dph1t8$erj$1@news.task.gda.pl>
humus napisał(a):
> Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
>
> Jakis fajny chlebek sosik?? co probponujecie ;-)??
>
>
Ja ostatnio jadlem bulke zamoczona w mleku i wlozona do opiekacza :)
ale przed wloeniem na pol ja trzeba przekrooic. Potem na to maselko i
soc slodkiego najlepiej czyli dzemik :) Pyyycha bylo :)
--
Mati
m...@g...mm.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-01-05 07:15:58
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
>
> A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
podgrzaniem...
--
Ania
"Early to rise, early to bed, makes a man healthy, wealthy and dead"
http://www.aniared.blog.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-01-05 07:19:11
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Użytkownik "aniared" <a...@n...pl> napisał w wiadomości
news:dpih37$quv$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
> >
> > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
>
> Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> podgrzaniem...
>
Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-01-05 07:25:48
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dpihbm$c8n$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "aniared" <a...@n...pl> napisał w wiadomości
> news:dpih37$quv$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
> > >
> > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> >
> > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > podgrzaniem...
> >
>
> Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
>
> pozdrawiam
> Basia
>
A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-01-05 07:30:26
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
>> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > >
> > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > podgrzaniem...
> > >
> >
> > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> >
> > pozdrawiam
> > Basia
> >
>
> A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
>
> moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
>
;-)
Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
płynne...
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-01-05 08:52:17
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dpii0p$dtv$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> >> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > > >
> > > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > > podgrzaniem...
> > > >
> > >
> > > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> > >
> > > pozdrawiam
> > > Basia
> > >
> >
> > A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
> >
> > moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
> >
>
>
> ;-)
> Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
> Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
> jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
> płynne...
>
>
Oj...trzeba wierzyc w potęge przemysłu...jakis olej..pare E...aromat
identycznny z naturalnym...;)))))
M:))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |