| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-07-10 22:23:04
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 23:49:28, kaletowa a écrit :
>
>> Obrazek z bazarku na Pogodnie w Szczecinie:
>> do mężczyzny stojącego w kolejce po coś tam podchodzi paniusia i
>> zagaja w te słowa:
>> - "czy to Pan zostawił swoje jajka w tamtej budce"
>> Chłopina zczerwieniał, bo czasy to były inne (z 30 do tyłu)
>> KALETOWA, co się wtedy uśmiała z ciotką Kryśką że aż
>
>
> [OT kompletny]
>
> Czy ktos juz probowal wjechac do Polski bez paszportu a tylko z
> europejskim dowodem osobistym ? Teoretycznie to powinno byc mozliwe...
>
>
> Ewcia, bezpaszportowa
===
Czy JAJECZNICA wyjdzie wtedy lepsza?
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-07-10 22:32:48
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?JerzyN wrote:
> Kot na szczęście jada surowe mięso.
===
Kurde! To naprawdę szczęśliwy bydlak!!!
Ja, wszystko co kupię - to nafaszerowane! Nic surowego :-(
Zapytaj swego kota, gdzie kupuje naprawdę SUROWE mięso. Jego opinia jest dla
mnie znacząca. Bez jaj!
waldek
P.S.
Gdyby ci stanęło w gardle słowo "surowy" to polecam słownik PWN:
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=59637
zwłaszcza w znaczeniu 2.
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:36:00
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Ewa (siostra Ani) N. z adresu <n...@y...com> w wiadomości
<7088857928$20040711003630@ewcia> wymodził(a):
>>> [OT kompletny]
>>> Czy ktos juz probowal wjechac do Polski bez paszportu a tylko z
>>> europejskim dowodem osobistym ? Teoretycznie to powinno byc
>>> mozliwe...
>> Czy JAJECZNICA wyjdzie wtedy lepsza?
> Co ma piernik do wiatraka ?
Tyle samo co Twoje pytanie do tematu wątku :->.
--
Pozdrawiam
Paulinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:36:26
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Le dimanche 11 juillet 2004 ŕ 00:23:04, waldek a écrit :
> Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>> Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 23:49:28, kaletowa a écrit :
>>
>>> Obrazek z bazarku na Pogodnie w Szczecinie:
>>> do mężczyzny stojącego w kolejce po coś tam podchodzi paniusia i
>>> zagaja w te słowa:
>>> - "czy to Pan zostawił swoje jajka w tamtej budce"
>>> Chłopina zczerwieniał, bo czasy to były inne (z 30 do tyłu)
>>> KALETOWA, co się wtedy uśmiała z ciotką Kryśką że aż
>>
>>
>> [OT kompletny]
>>
>> Czy ktos juz probowal wjechac do Polski bez paszportu a tylko z
>> europejskim dowodem osobistym ? Teoretycznie to powinno byc mozliwe...
> Czy JAJECZNICA wyjdzie wtedy lepsza?
Co ma piernik do wiatraka ?
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:39:13
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le dimanche 11 juillet 2004 ŕ 00:23:04, waldek a écrit :
>
>> Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>>> Le samedi 10 juillet 2004 ŕ 23:49:28, kaletowa a écrit :
>>>
>>>> Obrazek z bazarku na Pogodnie w Szczecinie:
>>>> do mężczyzny stojącego w kolejce po coś tam podchodzi paniusia i
>>>> zagaja w te słowa:
>>>> - "czy to Pan zostawił swoje jajka w tamtej budce"
>>>> Chłopina zczerwieniał, bo czasy to były inne (z 30 do tyłu)
>>>> KALETOWA, co się wtedy uśmiała z ciotką Kryśką że aż
>>>
>>>
>>> [OT kompletny]
>>>
>>> Czy ktos juz probowal wjechac do Polski bez paszportu a tylko z
>>> europejskim dowodem osobistym ? Teoretycznie to powinno byc
>>> mozliwe...
>
>> Czy JAJECZNICA wyjdzie wtedy lepsza?
>
>
> Co ma piernik do wiatraka ?
===
Rzadko podpieram się robactwem, ale zmusiłaś mnie:
"czy to Pan zostawił swoje jajka w tamtej budce"
Co byś nie powiedziała, to z jaj wychodzi JAJECZNICZA.
Chyba, że jesteś zboczona nie uprawiasz(?) sado-maso-seksu. Ale to już
dewiacja LOL ROTFL LOL ROTFL
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:53:24
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Ewa (siostra Ani) N. z adresu <n...@y...com> w wiadomości
<2004984977$20040711005654@ewcia> wymodził(a):
> Nieslychanie to dowcipne, ale moze zauwazylas ze zaznaczylam [OT]
Czujesz się w ten sposób rozgrzeszona? :->
Wiem niesamowicie dowcipna dzisiaj jestem...
Na serio Twoje pytanie ma się, jak piernik do wiatraka z tematyką grupy, czy
tego chcesz czy nie i nawet Twój OT nie pomoże, bo to jest NTG.
--
Pozdrawiam
Paulinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:54:08
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Le dimanche 11 juillet 2004 ŕ 00:39:13, waldek a écrit :
>>>>> Obrazek z bazarku na Pogodnie w Szczecinie:
>>> Czy JAJECZNICA wyjdzie wtedy lepsza?
> Rzadko podpieram się robactwem, ale zmusiłaś mnie:
> "czy to Pan zostawił swoje jajka w tamtej budce"
> Co byś nie powiedziała, to z jaj wychodzi JAJECZNICZA.
> Chyba, że jesteś zboczona nie uprawiasz(?) sado-maso-seksu. Ale to już
> dewiacja LOL ROTFL LOL ROTFL
A to zwracam honor, mi sie paszport skojarzyl z Pogodnem w
Szczecinie...
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:56:43
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Nessie wrote:
> Ti`Ana wrote:
>> O to się martwię :( Kiedyś gotowało się na wołowinie z kością, teraz
>> coraz trudniej ją dostać. Kiedyś była kiszona kapusta która była
>> !kwaśna!, a teraz jest jakaś nijaka, mimo, że obskoczyłam wszystkie
>> rynki w Poznaniu.
>
> Ejże, koleżanko, co to ma znaczyć? KUPOWANIE kapusty kiszonej? Taka
> sama jesteś, jak nałogowi knorowicze. Robić, panie dzieju, robić!
> Nogami kapuchę ugniatać w dzieży. A kury trzeba samemu hodować,
> podobnie jak jabłka. :) I krowę o 4 rano doić, a potem robić masło w
> drewnianej maselnicy. To wtedy wszystko będzie smakowało tak, jak
> trzeba, i jak by się chciało. A nie tak na życzenie, w supermarkecie
> ;)
>
> A na poważnie, to - cóż. Takie są uroki życia w mieście, no i wymogi
> dobrobytu. Ja tam nie tęsknię za dawnymi czasami, kiedy kura to była,
> ale na kartki. :( Masło takoż, i to solone.
===
Bardzo się dziwię twojej wypowiedzi, koleżanko (mogę, bnez obrazy?). Wtedy
kura *była* (teraz ni ma), a masło solone *było*, bardzo smaczne przecie.
===
> nie mam problemów z kupieniem u siebie renet na szarlotkę.
===
Zazdrosdzczę. Ja tylko na bazarze mogę kupić renety. Pomijam to, że skrzynka
liczy 15kg. I tak kupuję, gdyż reszta idzie na NAJWSPAWNIALSZE ciasto na
Ziemi, na STRUDLA! Ale żona płacze, pracuje :-(
Renety są obecnie rzadkością w sklepach, sklepikach, a w chamach w ogóle ich
nie ma. Dominują "jabłka" holenderskie i tanie (bezsmakowe) polskie. Aby
kupić już stare LOBO, czy nowszy JONAGORED, nie mówiąc już o odmianach
specyficznych, takich jak RENETA, to pozostaje tylko bazar.
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 22:56:52
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?Le dimanche 11 juillet 2004 ŕ 00:36:00, Paulinka a écrit :
> Ewa (siostra Ani) N. z adresu <n...@y...com> w wiadomości
> <7088857928$20040711003630@ewcia> wymodził(a):
>>>> [OT kompletny]
^^^^^^^^^^^^
> Tyle samo co Twoje pytanie do tematu wątku :->.
Nieslychanie to dowcipne, ale moze zauwazylas ze zaznaczylam [OT]
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-10 23:03:13
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:3027923738>
> Czy ktos juz probowal wjechac do Polski bez paszportu a tylko z
> europejskim dowodem osobistym ? Teoretycznie to powinno byc mozliwe...
>
Wiedziałem, że to autentyczne opisane (specjalnie dla Ciebie) wydarzenie z
bazarku na Pogodnie (był po lewej stronie jadąc tramwajem w kierunku Centrum
za kinem, które było po prawej) poruszy Twą nostalgię.
A tu chamstwo nic nie rozumiejące Cię zbeształo!
KALETOWA, co przeprasza Ewcię za chamstwo posterów prk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |