Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Garnki i patelnie HASPOL

Grupy

Szukaj w grupach

 

Garnki i patelnie HASPOL

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2009-09-03 15:15:41

Temat: Re: Garnki i patelnie HASPOL
Od: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl> szukaj wiadomości tego autora

mac pisze:
> nie rozumiemy sie. pisalem o mieszance przypraw ktore komponuje sie
> samodzielnie i samodzielnie prazy podczas gotowania "prawdziwego"
> curry, nie ma w tym gotowaniu absolutnie nic wiecej poza obrobka
> termiczna poszczegolnych skladnikow. zalozylem ze skoro podkreslasz
> prawdziwe curry to chodzi Ci wlasnie o to zeby przyprawy zmontowac
> samemu zamiast gotowej pasty/proszku, bo reszta to duszone mieso i
> warzywa - nie ma tu zadnej filozofii.
>
Chodzi mi o całe danie - nie o same przyprawy czy same mięso i warzywa
Oczywiscie - w smażeniu chodzi głownie o obróbne termiczną, sęk w tym że curry
zawdzięcza swój smak
spaleniznie - ale nie mowa tu o zwęglonej potrawie, chodzi o karmelizacje

--
WebProgress - Nowoczesne aplikacje internetowe

www.webprogress.com.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

jednak nie wracam do hajmatełe
koniełe
Spongata
Czajniki moich marzeń :-)
PRZEPIS BEZ GWARANCJI...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »