« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-07-22 06:56:33
Temat: Re: Ile gotować jaja na twardo?!Dnia Fri, 21 Jul 2006 12:30:11 +0200, Panslavista napisał(a):
> Siarkowodór z warstwy "czarnozielonej" na żółtku przegotowanym - gaz
> trujący.
Oj, to dobrze wiedzieć... mi tam to zielone jakoś specjalnie nie
przeszkadzało - teraz będę się starała nie doprowadzać jaja do takiego
stanu.
--
Sabina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2006-07-22 07:01:32
Temat: Re: Ile gotować jaja na twardo?!
"Sabina" <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl> wrote in message
news:1qluelt1evjy5.1llocoer3t6lq$.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 21 Jul 2006 20:05:49 +0200, Panslavista napisał(a):
>
>> Mity - gdy świeże jajka - skorupy nie odłażą, poleżą - bez hartowania
>> można
>> obrać.
>
> Jajo z którym się ostatnio męczyłam leżało z tydzień w lodówce.
>
> --
> Sabina
Dowód, że chłód spowalnia starzenie się... Kobiety, siedźcie w
chłodziarkach!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |