« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-01-14 08:44:05
Temat: Jak prawidłowo szumuje sie rosół?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-01-14 11:24:25
Temat: Re: Jak prawidłowo szumuje sie rosół?Zenia napisał(a):
===
Nie trzeba szumować, wystarczy godzinę dłużej pogotować mięso. Rosół będzie
dużo smaczniejszy, a szumowiny w cudowny sposób znikną.
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-01-16 18:43:19
Temat: Re: Jak prawidłowo szumuje sie rosół?
Użytkownik "Zenia" <b...@b...pl> napisał w wiadomości
Sam sie odszumuje:)
W czasie gotowania szumowiny rozplyna sie. Nie wywalaj ich, to cenne bialko,
no chyba, ze jakis wiekszy farfocel bedzie ci plywal...
--
Pozdrawiam
Iwona
/Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać./Cyceron
http://koty.wb.pl/galery9/galeria572.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |