| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-07 18:16:35
Temat: Jaki boczek na rolade?No wlasnie. Dotychczas robilam ze swiezego - naszpikowany czosnkiem, natarty
sola, posypany obficie ziolami - zrolowany i po 1 dobie lezenia w lodowce
upieczony na zloty kolor. Ale ostatnio uslyszalam, ze moze tez byc wedzony?
Jakos mi sie wierzyc nie chce - czy ktos z Was tak robi? Jakie sa efekty?
Pzdr
Kundzia
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-07 19:02:29
Temat: Re: Jaki boczek na rolade?k...@p...onet.pl wrote:
> No wlasnie. Dotychczas robilam ze swiezego - naszpikowany czosnkiem,
> natarty sola, posypany obficie ziolami - zrolowany i po 1 dobie lezenia w
> lodowce upieczony na zloty kolor. Ale ostatnio uslyszalam, ze moze tez byc
> wedzony? Jakos mi sie wierzyc nie chce - czy ktos z Was tak robi? Jakie sa
> efekty?
biorę wędzony, w miarę chudy (jak na boczek, znaczy się). Ze świeżego nie
robiłem.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |