Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kefir

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kefir

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-07 15:02:15

Temat: Kefir
Od: e...@o...pl szukaj wiadomości tego autora

Instytut Kefiru Zawiadamia*

W ramach prowadzonych studiów nad kefirem*, bardzo prosze kolezanki i
kolegów o informacje dotyczace tego produktu, o ile cos na ten temat jest w
Waszym posiadaniu.

Intersuje mnie wszystko, czyli: technologia domowa, przemyslowa,
praktyczne zastosowanie (przepisy - ktos podawal jakis napój na kefirze i
ogórku),
zachodzace reakcje w stycznosci z innymi produktami (z czym laczyc, z czym
nie), zmiana wlasciwosci potraw z udzialem skladnika kefiru, etymologia,
gastro-etnografia*, wlasciwosci lecznicze, uczulajace.
Gdzie o tym czytac, z kim o tym rozmawiac?
Strony WWW, ksiazki, Wasze archiwa.

Jesli ktos moze mi pomóc, prosze o wiadomosci na "priva" by nie zapychac
pozostalym uczestnikom subskrybcji.
Zebrane i sklasyfikowane informacje udostepniam kazdemu na zyczenie, badz
jak chcecie okresowo w postaci raportów na grupie.

Jarek
e...@o...pl
(Wasz nowy kolega).


* Pojecia robocze wymyslone dla celów formalnych.








--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

oliwa
winian potasu???
Dlaczego zakalec?
OT - meble FORTE - system Progress - ile to warte?
Re: Pianka do capuccino

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »