Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kefir własnej roboty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kefir własnej roboty

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2010-05-17 06:55:18

Temat: Kefir własnej roboty
Od: Jan Werbiński <j...@t...bez.mai.la> szukaj wiadomości tego autora

Zrobiłem kefir z mleka UHT poprzez zakażenie go zwykłym kefirem ze
spółdzielni w Ostrowie i fermentację w 24 stopniach. Pycha.

Czym taki kefi różni się od tego zrobionego przez "grzybek tybetański"?
Warto postarać się o szlachetne kultury bakterii?

--
Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
Prywatna http://www.janwer.com/
Nasza siec http://www.fredry.net/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co to za przyrządy?
HOT DOGS
WALL ART
nalewka z owoców wielu
Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »