Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Keks Asi

Grupy

Szukaj w grupach

 

Keks Asi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-12-22 15:47:23

Temat: Keks Asi
Od: "LB" <e...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Za chwilę będę piekła keks według Joasi Duszczyńskiej. Powiedzcie mi tylko,
czy takie bakalie jak figi, daktyle, suszone ananasy, papaje, śliwki trzeba
pomoczyć we wrzątku czy nie. Rodzynki oczywiście zanurzam we wrzątku, ale
nie wiem, jak z tymi innymi bakaliami.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-12-23 00:53:05

Temat: Re: Keks Asi
Od: "morghul" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ja tylko rodzynki moczę, pozostałe są na mój góst wystarczająco wilgotne,
poza tym z ciasta troche wchłoną.

--
morghul

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ciasto na pierogi
Co zrbic aby był puszysty sernik?
a to pasztet
sum - jak przyrzadzic
pLyta gazowa jaka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »