Data: 2003-02-28 10:12:02
Temat: MM maka
Od: "Ana" <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witajcie,
dopiero co wyeksperymentowalam golabki z kasza gryczana i grzybami (pycha),
a juz mnie kusi do nastepnych prob.
Mam pytanie do tych co probowali cos piec z maki z pelnego przemialu - czy
daloby sie np jakies placuszki, podplomyki, cokolwiek z tego upiec/ usmazyc?
Albo np.tarte z warzywami? Nie ukrywam, brak mi troche pieczywa, czasem
jadam wymienianego tu kiedys "Bednarza" z Lomianek, ale niespecjalnie mi
smakuje. Ostatnio na sniadanie pogryzam "dachowki" Wasa z powidlami ktore
sobie robie z mrozonch sliwek z fruktoza. Przymierzam sie do upieczenia
chleba, ale mam troche pietra ze mi nie wyjdzie, wolalabym zaczac od czego
mniejszego ...
Macie jakies doswiadczenia?
Pozdrawiam
AniaK
|