Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Nadziewana papryka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Nadziewana papryka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-09-09 14:22:12

Temat: Nadziewana papryka
Od: Patrycja Scelina <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

witam

chcialabym zrobic sobie nadziewana paryke-mieskiem, ryzem itd.
Tylko mam dylemacik dotyczacy sosu to takiej potrawki.
Jezeli ktos ma jakies wyprobowane, z checia skorzystam z rady:)
Pozdrawiam
--
Patrycja

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-09-09 14:49:52

Temat: Re: Nadziewana papryka
Od: GoniaP <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Patrycja Scelina wrote:
> witam
>
> chcialabym zrobic sobie nadziewana paryke-mieskiem, ryzem itd.
> Tylko mam dylemacik dotyczacy sosu to takiej potrawki.
> Jezeli ktos ma jakies wyprobowane, z checia skorzystam z rady:)
> Pozdrawiam

U mnie w domu zwykle do papryki nadziewanej podawany byl sos pomidorowy
i wydaje mi sie, ze taki bardzo pasuje.

pozdrawiam.
Gosia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-09 15:14:23

Temat: Re: Nadziewana papryka
Od: "Martita" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Puszka pomidorów (zgniesc), Papryka czerwona(najdrobniej jak sie da) i zabek
czosnku.
stare i sprawdzone.
pozdrawiam


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-09 16:58:39

Temat: Re: Nadziewana papryka
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <chpoqq$dls$1@news.onet.pl>,
Patrycja Scelina <p...@p...onet.pl> wrote:

> witam
>
> chcialabym zrobic sobie nadziewana paryke-mieskiem, ryzem itd.
> Tylko mam dylemacik dotyczacy sosu to takiej potrawki.
> Jezeli ktos ma jakies wyprobowane, z checia skorzystam z rady:)
> Pozdrawiam

Sos pomidorowy na smalcu z dodatkiem w?dzonego boczku, z cebula, papryka
w proszku i pieprzem. Zabielany Emietana lub nie. Mo?liwe warianty,
zale?nie od gustu.

W?adys?aw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-09 17:30:33

Temat: Re: Nadziewana papryka
Od: "Jedrek" <p...@x...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

nie kombinowac, nie kombinowac ... zawsze w sezonie raz, moze 2 razy robie
tego "kope" papryk z zalozeniem: kazdy kolor papryki, nadzienie zrobione na
2-3 sposoby i dwa sosy: klasyczne - grzybowy (taki z suszonych ze smetana) i
pomidorowy. Podjezdzam wiec potem z taca z 20 papryczkami (te zólte to
lagodne, zielone z odrobina warzyw, no a czerowne to pikantne prosze panstwa
!!!) a do wyboru macie te dwa klasyczne sosiki.

.. no i oni na to ida :) .. polecam.

Jedrek


Uzytkownik "Patrycja Scelina" <p...@p...onet.pl> napisal w wiadomosci
news:chpoqq$dls$1@news.onet.pl...
> witam
>
> chcialabym zrobic sobie nadziewana paryke-mieskiem, ryzem itd.
> Tylko mam dylemacik dotyczacy sosu to takiej potrawki.
> Jezeli ktos ma jakies wyprobowane, z checia skorzystam z rady:)
> Pozdrawiam
> --
> Patrycja


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-09 17:35:57

Temat: Re: Nadziewana papryka
Od: Patrycja Scelina <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dzieki za wszystkie propozycje...na pewno wyprobuje:)
Pozdrawiam


--
Patrycja

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

robaki w grzybach
eM i co w końcu?
4-ta rocznica slubu :)
gruchy
kulinarny atlas GW - warto?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »