Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Odp: Gliniane naczynia

Grupy

Szukaj w grupach

 

Odp: Gliniane naczynia

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 1999-12-22 13:38:21

Temat: Odp: Gliniane naczynia
Od: "Asmira" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Ela Szczerska <s...@s...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:WI%74.80399$O...@n...tpnet.pl...
> Kupiłam niedawno gliniane naczynia do pieczenia.
> I mam problem - koleżance popękały w piekarniku. Co zrobić aby to się nie
> powtórzyło? - Trzeba je zahartować? Ale jak?
>
> Pozdrawiam
> Ela
>
Nie wiem jakiego rodzaju są twoje naczynia, ale ja mam takie z czerwonej
palonej ceramiki. Przed użyciem zamaczam to w wodzie, tak aby nasiąkło
(mniej więcej na 24 h).
Kurczak w warzywach wychodzi świetny.

Asmira


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Olej lniany
Re: wypiekacz chleba
Re: Thermomix-slyszeliscie?
Re: Paul/Swieta za pasem (dlaczego za pasem?)
Re: Wigilia... Polska Wigilia...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »