« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 1999-12-22 13:38:21
Temat: Odp: Gliniane naczynia
Użytkownik Ela Szczerska <s...@s...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:WI%74.80399$O...@n...tpnet.pl...
> Kupiłam niedawno gliniane naczynia do pieczenia.
> I mam problem - koleżance popękały w piekarniku. Co zrobić aby to się nie
> powtórzyło? - Trzeba je zahartować? Ale jak?
>
> Pozdrawiam
> Ela
>
Nie wiem jakiego rodzaju są twoje naczynia, ale ja mam takie z czerwonej
palonej ceramiki. Przed użyciem zamaczam to w wodzie, tak aby nasiąkło
(mniej więcej na 24 h).
Kurczak w warzywach wychodzi świetny.
Asmira
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |