Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia PATROCHY KURZE

Grupy

Szukaj w grupach

 

PATROCHY KURZE

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-11-10 13:12:47

Temat: PATROCHY KURZE
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Mając swojski drób po wypatroszeniu oddzielamy jelito i dokładnie czyścimy z
zewnątrz jak i wewnątrz. Po wyczyszczeniu wrzucamy na wrzątek, po ścięciu
wyjmujemy, kroimy na krótkie kawałki i wrzucamy do rosołu. Podobnie możemy
postąpić ze skórą, tę po sparzeniu kroimy na paseczki i wrzucamy do rosołu,
gotujemy do gotowości. Podajemy z kluseczkami lub makaronem...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

RATKI CIELECE
Jakie garnki do Indukcji
schab pieczony
sos szpinakowy
PEKLOWANIE

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »