Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pasta z czerwonej papryki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pasta z czerwonej papryki?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2008-09-22 13:44:28

Temat: Re: Pasta z czerwonej papryki?
Od: "fuksa" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik <i...@g...pl>

> Dobre wyszło. Tylko na przyszłość doprawię bardziej pikantnie oraz
> dodam suszonej czerwonej sproszkowanej papryki, bo "samo paprykowe"
> wyszło mi jasne jakieś, jak na paprykowe.

doprawiłam po swojemu
kolor? hmmm, przewaga czerwonej, trochę żółtej, mały bakłażan- ładna, jasna
czerwień :)
co najważniejsze- zamakowało mojemu synowi :)

--
Ola

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ZAGADKA....
Parowar - pytanie
menazki na obiady?
Wybuchowy przecier pomidorowy.
pan sraka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »