Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pasztet-to problem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pasztet-to problem

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-05-19 12:31:42

Temat: Pasztet-to problem
Od: "Ryszard Michałowski" <r...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej czy może ktos wie jakie powinny być proporcje poszczególnych mięs żeby
pasztet mi się nie rozsypywał lub kleił.

Z góry dziękuję


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-05-19 12:57:00

Temat: Re: Pasztet-to problem
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ryszard Michałowski wrote:

> Hej czy może ktos wie jakie powinny być proporcje poszczególnych mięs żeby
> pasztet mi się nie rozsypywał lub kleił.

Daję 30 dag podgardla na 1 kg innych mięs i nigdy zadnych kłopotów z
pasztetem nie miałam.

--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czy i czym nasączyć biszkopt??
przepis na Rostbef
jedzenie ...
XENA- do kobiet
Gołąbki z kapusty pekińskiej

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »