| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-04-29 12:33:05
Temat: Piers indycza - zo zrobic, zeby nie wysychała?Upiekłem piers indycza w foliowym rekawie, w srodku była marynata, pozniej
dodane brzoskwinie.
Było smaczne, ale jednak wciaz dosc suche. Czy mozna cos jeszcze zrobic zeby
mieso z piersi było bardziej soczyste?
Protz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-04-29 15:38:40
Temat: Re: Piers indycza - zo zrobic, zeby nie wysychała?
Użytkownik "Protz" <p...@n...mam> napisał w wiadomości
news:d4t9ho$9cg$1@inews.gazeta.pl...
> Upiekłem piers indycza w foliowym rekawie, w srodku była marynata, pozniej
> dodane brzoskwinie.
> Było smaczne, ale jednak wciaz dosc suche. Czy mozna cos jeszcze zrobic
zeby
> mieso z piersi było bardziej soczyste?
===
Piec krótko. Tylko tyle, ile trzeba i ani minuty dłużej. U mnie to jakieś
30-35 minut dla średniej wielkości fileta. Ale ja nie używam hi-tech, więc
musisz sam sprawdzić ten rękaw.
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |