| « poprzedni wątek | następny wątek » |
71. Data: 2013-11-02 11:12:07
Temat: Re: Pora jak zagospodarowacW dniu 2013-10-24 19:20, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 24 Oct 2013 18:46:49 +0200, Stokrotka napisał(a):
>
>> Pisma użędowe piszę bardzo żadko i tradycyjnie,
>> bo jako bezdomna i bezrobotna itp bez...nie mam po co , a raczej głuwnie nie
>> mam adresu,
>> a co do podatku to się nie rozliczam, bo nie zarabiam.
>
> Czyli już wiadomo, dla kogo jest "nowa ortografia" - dla bezrobotnych i
> bezdomnych. Tia...
>
> Masz mnie za głupszą od siebie? - fe, nieładnie.
>
Czepili się dziewczyny jak rzep psiego ogona i się popisują.Wstyd, ta
lista ma być o gotowaniu i przyrządzaniu żywności a nie o psychicznych
wadach czy zaletach uczestników listy.Ikselko wstydź się.
Pozdrawiam
Jan
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
72. Data: 2013-11-02 20:06:21
Temat: Re: Pora jak zagospodarowacDnia Sat, 02 Nov 2013 11:12:07 +0100, jan potulicki napisał(a):
> Czepili się dziewczyny (...) się popisują.(...)Ikselko wstydź się.
Ile sztuk mnie jest?
--
XL
W polskiej historii istnieją dwie tradycje, które mają taki sam wpływ na
nasze dzieje: pierwsza, niechlubna, to tradycja zaprzaństwa i zdrady, oraz
druga, chlubna - honoru i walki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
73. Data: 2013-11-02 22:33:47
Temat: Re: Pora jak zagospodarowacUżytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Fri, 01 Nov 2013 16:37:40 +0100, Dariusz K. Ladziak napisał(a):
>
>> Surówka z porów _bez_ majonezu - tylko z oliwą albo dobrym,
>> nierafinowanym olejem (rzepakowy, lniany).
>
> Majonez daję pół na pół ze śmietaną.
Mozna pół na pół, można samą śmietanę - ale można (i to zupełnie inny
smak wychodzi) tylko z odrobina oliwy lub surowego oleju.
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
74. Data: 2013-11-02 22:37:24
Temat: Re: Pora jak zagospodarowacDnia Sat, 02 Nov 2013 22:33:47 +0100, Dariusz K. Ladziak napisał(a):
> Użytkownik Ikselka napisał:
>> Dnia Fri, 01 Nov 2013 16:37:40 +0100, Dariusz K. Ladziak napisał(a):
>>
>>> Surówka z porów _bez_ majonezu - tylko z oliwą albo dobrym,
>>> nierafinowanym olejem (rzepakowy, lniany).
>>
>> Majonez daję pół na pół ze śmietaną.
>
> Mozna pół na pół, można samą śmietanę - ale można (i to zupełnie inny
> smak wychodzi) tylko z odrobina oliwy lub surowego oleju.
Zależy od odmiany porów - jeśli to odmiana sałatkowa=łagodna, to olej/oliwa
owszem, ale jeśli pory są ostre, to śmietana i majonez łagodzą smak.
--
XL
W polskiej historii istnieją dwie tradycje, które mają taki sam wpływ na
nasze dzieje: pierwsza, niechlubna, to tradycja zaprzaństwa i zdrady, oraz
druga, chlubna - honoru i walki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |