| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-06-21 10:47:09
Temat: Przechowanie seraJak przechowywać ser rumuński pasterski, podobny do oscypka, ale słabiej
wędzony? W lodówce, czy jak oscypek? A może jeszcze inaczej?
--
pa, BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-06-21 11:52:36
Temat: Re: Przechowanie seraBasiaBjk napsal(a):
> Jak przechowywać ser rumuński pasterski, podobny do oscypka, ale słabiej
> wędzony? W lodówce, czy jak oscypek?
A jak przechowuje sie oscypek? Ja na razie go zawsze trzymalem w lodowce.
Ludek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-06-21 12:12:25
Temat: Re: Przechowanie sera
Użytkownik "Ludek Vasta" <q...@X...onet.pl> napisał w wiadomości
news:e7bbu0$bda$1@news.onet.pl...
> BasiaBjk napsal(a):
> > Jak przechowywać ser rumuński pasterski, podobny do oscypka, ale słabiej
> > wędzony? W lodówce, czy jak oscypek?
>
> A jak przechowuje sie oscypek? Ja na razie go zawsze trzymalem w lodowce.
>
> Ludek
no w kominie u powały sie przechowuje...
jak palisz pod kuchnią to dym go wędzi i konserwuje przez to ;)))))
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-06-21 13:43:55
Temat: Re: Przechowanie seraLudek Vasta <q...@X...onet.pl> napisał(a):
> A jak przechowuje sie oscypek? Ja na razie go zawsze trzymalem w lodowce.
Na sosrębie.
A w miastowych mieszkaniach w jakimś przewiewnym miejscu o temp. pokojowej
(nigdy w folii).
--
pa, BBjk
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |