| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: BasiaBjk <b...@Q...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przechowanie sera Date: Wed, 21 Jun 2006 12:47:09 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 4 Message-ID: <e7b824$o9u$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: bod18.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1150886788 24894 83.29.19.18 (21 Jun 2006 10:46:28 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Jun 2006 10:46:28 +0000 (UTC) X-User: bajarka User-Agent: Thunderbird 1.5.0.4 (Windows/20060516) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:271238 Ukryj nagłówki Jak przechowywać ser rumuński pasterski, podobny do oscypka, ale słabiej | |
Zobacz także