Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Puk, puk, jest tu kto?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Puk, puk, jest tu kto?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-03-29 20:12:02

Temat: Puk, puk, jest tu kto?
Od: "Camille" <c...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej, cześć,

Czyżby mój post z 24 marca (prośba o przepis wykorzystujący sos ostrygowy +
przepis na kurczaka cytrynowego) był dla wszystkich niewidoczny? Błagam o
odpowiedzi, bo mi się smutno zaczyna robić, że nikt mnie nie zauważa :-(.
Poza tym sos stoi bezczynnie w lodówce, aż wstyd.

Pozdrawiam z nieśmiałą nadzieją na odzew.

Camille

--
Tajemnicą powodzenia jest szczerość. Jeżeli potrafisz ją udawać, sukces masz
zapewniony.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-03-30 00:04:54

Temat: Re: Puk, puk, jest tu kto?
Od: "Slavek S." <s...@h...com> szukaj wiadomości tego autora



Camille wrote:

> Hej, cześć,
>
> Czyżby mój post z 24 marca (prośba o przepis wykorzystujący sos ostrygowy +
> przepis na kurczaka cytrynowego) był dla wszystkich niewidoczny? Błagam o
> odpowiedzi, bo mi się smutno zaczyna robić, że nikt mnie nie zauważa :-(.
> Poza tym sos stoi bezczynnie w lodówce, aż wstyd.
>
> Pozdrawiam z nieśmiałą nadzieją na odzew.
>
> Camille
>
> --
> Tajemnicą powodzenia jest szczerość. Jeżeli potrafisz ją udawać, sukces masz
> zapewniony.

Jak bedziesz gotowala krewetki to dodaj troche sosu do wody, beda lepsze.

Slav

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Nowe przepisy!
herbata TWININGS - czy jest w Polsce ...?
Frosta - Mexican Chicken
Cukinia jak ananas
Kuchnai Gazowa czy ceramiczna?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »