« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-23 14:26:11
Temat: Bita śmietana??Witam wszystkich i przechodzę do rzeczy.
Jaką śmietanę ubijamy na bitą śmietanę? 18% czy 15%??
Pozdrawiam,
Paweł
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-12-23 14:51:23
Temat: Re: Bita śmietana??najlepiej 30 %
Aguś
Użytkownik "Paweł" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:72FN9.39438$qq5.496975@news.chello.at...
> Witam wszystkich i przechodzę do rzeczy.
> Jaką śmietanę ubijamy na bitą śmietanę? 18% czy 15%??
> Pozdrawiam,
> Paweł
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 14:58:29
Temat: Re: Bita śmietana??Według mnie 30%
Kama
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 15:00:39
Temat: Re: Bita śmietana??> Jaką śmietanę ubijamy na bitą śmietanę? 18% czy 15%??
Ja ostatni ubijałam 18 % i było dobrze.
Pozdrawiam
Flora
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 15:09:20
Temat: Re: Bita śmietana??
30%+Smietan Fix jesli chcesz aby szybko nie oklapla i sie dlugo
trzymala...Pozdrawaim KAsia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 16:01:12
Temat: Re: Bita śmietana??Użytkownik "Paweł" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:72FN9.39438$qq5.496975@news.chello.at...
> Witam wszystkich i przechodzę do rzeczy.
> Jaką śmietanę ubijamy na bitą śmietanę? 18% czy 15%??
Tak zwana kremówkę: 32 - 36%
--
Zenek
Każdemu obojętne jest skąd
Od świtu, aż do zmroku -
Wesołych i przyjemnych Świąt
Oraz szczęśliwego Nowego Roku!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 20:17:09
Temat: Re: Bita śmietana??Użytkownik "Paweł" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:72FN9.39438$qq5.496975@news.chello.at...
> Witam wszystkich i przechodzę do rzeczy.
> Jaką śmietanę ubijamy na bitą śmietanę? 18% czy 15%??
> Pozdrawiam,
> Paweł
>
No, no, no (znaczy sie angielskie no no no)..... Im gestsza tym lepiej, w
Polsce zapewne wiecej niz 30 - 36 nie dostaniesz, wiec ubijaj taka. I zwaz,
ze niektore maja tendencje do "nieubijania sie" - nic na to nie poradzisz,
taka firma ....
V,
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 20:36:55
Temat: Re: Bita śmietana??
> No, no, no (znaczy sie angielskie no no no)..... Im gestsza tym lepiej, w
> Polsce zapewne wiecej niz 30 - 36 nie dostaniesz, wiec ubijaj taka. I
zwaz,
> ze niektore maja tendencje do "nieubijania sie" - nic na to nie poradzisz,
> taka firma ....
Ooo, a to ciekawe? No właśnie, ja taki z charakteru jestem że nie lubię
rozczarowań.
W związku z tym zapytam od razu.
Które się nie ubijają????? Chciałbym uniknąć niespodzianki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-23 23:25:31
Temat: Re: Bita śmietana??On Mon, 23 Dec 2002 15:51:23 +0100, "szama" <s...@p...onet.pl>
wrote:
>najlepiej 30 %
Cienizna. naprawde porzadna to 36%.
Smietanki 15% nawet nie warto probowac ubic - rownie dobrze mozna
mleko pelnotluste...
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-24 06:02:52
Temat: Re: Bita śmietana??Pawe" <p...@w...pl> wrote:
> > No, no, no (znaczy sie angielskie no no no)..... Im gestsza tym lepiej, w
> > Polsce zapewne wiecej niz 30 - 36 nie dostaniesz, wiec ubijaj taka. I
> zwaz,
> > ze niektore maja tendencje do "nieubijania sie" - nic na to nie poradzisz,
> > taka firma ....
> Ooo, a to ciekawe? No w"aśnie, ja taki z charakteru jestem że nie lubię
> rozczarowań.
> W związku z tym zapytam od razu.
> Które się nie ubijają????? Chcia"bym uniknąć niespodzianki.
Poszukaj w archiwach grupy. Byla ti kiedys zazarta dysykusja na temat
bicia smietany. Przeprowadfzilem stosowne eksperymenty i je tu
opisalem.
Pozdrawiam,
Wladyslaw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |