| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-10-12 13:58:40
Temat: Re: Burito?Pytanie dotyczyło przepisów na burito i skierowane było na listę kulinarną a
nie podróżniczą, dlatego wszystkie (choć bardzo ciekawe) znalazły się trochę
poza wątkiem.
Pozdrawiam podróżników.
Oczekuję opinii kucharzy.
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-10-12 18:53:07
Temat: Re: Burito?On 12 Oct 00 13:58:40 GMT, m...@b...pl (Monika Szymonska)
wrote:
>Pytanie dotyczy?o przepis?w na burito i skierowane by?o na list? kulinarn? a
>nie podr??nicz?, dlatego wszystkie (cho? bardzo ciekawe) znalaz?y si? troch?
>poza w?tkiem.
>
>Pozdrawiam podr??nik?w.
>Oczekuj? opinii kucharzy.
Wez placek kukurydziany albo pszenny ( wielkosci talerza)naloz na
niego np. gotowana wolowine poszarpane widelcem na drobe wlokna
(meksykanki nidgy nie uzywaja noza do gotowanej wolowiny), lyzke lub
dwie rozgotowanej fasoli , troche salsy do smaku ,zawin "w koperte" i
masz burrito.
Mozesz zastapic wolowine kurczakiem , wieprzowina(gotowana ,pieczona)
steak'iem (pokroj w drobna kostke), albo czym chcesz.Dodawanie
smietany to wymysl amerykanski - rodowici tubylcy zazwyczj tego nie
robia.
Art.(Gruby )
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |