Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Burito?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Burito?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-10-12 13:58:40

Temat: Re: Burito?
Od: m...@b...pl (Monika Szymonska) szukaj wiadomości tego autora

Pytanie dotyczyło przepisów na burito i skierowane było na listę kulinarną a
nie podróżniczą, dlatego wszystkie (choć bardzo ciekawe) znalazły się trochę
poza wątkiem.

Pozdrawiam podróżników.
Oczekuję opinii kucharzy.


--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-10-12 18:53:07

Temat: Re: Burito?
Od: Gruby. < boruta@icbleu-nospam.org> szukaj wiadomości tego autora

On 12 Oct 00 13:58:40 GMT, m...@b...pl (Monika Szymonska)
wrote:

>Pytanie dotyczy?o przepis?w na burito i skierowane by?o na list? kulinarn? a
>nie podr??nicz?, dlatego wszystkie (cho? bardzo ciekawe) znalaz?y si? troch?
>poza w?tkiem.
>
>Pozdrawiam podr??nik?w.
>Oczekuj? opinii kucharzy.
Wez placek kukurydziany albo pszenny ( wielkosci talerza)naloz na
niego np. gotowana wolowine poszarpane widelcem na drobe wlokna
(meksykanki nidgy nie uzywaja noza do gotowanej wolowiny), lyzke lub
dwie rozgotowanej fasoli , troche salsy do smaku ,zawin "w koperte" i
masz burrito.
Mozesz zastapic wolowine kurczakiem , wieprzowina(gotowana ,pieczona)
steak'iem (pokroj w drobna kostke), albo czym chcesz.Dodawanie
smietany to wymysl amerykanski - rodowici tubylcy zazwyczj tego nie
robia.

Art.(Gruby )

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Legumina (szpajza)
barwniki do potraw
fasola po meksykansku
Co mozna upiec w ognisku?
Nori i inne dla Doroty

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »