| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2016-05-03 10:40:59
Temat: Re: Candida, AC-Zymes i czosnek
Użytkownik "universis" <u...@i...pl> napisał w wiadomości
news:ng80t7$upd$1@usenet.news.interia.pl...
>W dniu 02.05.2016 o 10:43, szczepan bialek pisze:
> [..]
>> Czlowiek nie trawi niegotowanej skrobii i mozna jesc surowe warzywa. Co
>> komu
>> smakuje.
>> Ale jako dodatek do poraw miesnych.
>> Hiszpanie jedza duzo czosnku. Bulgarzy ostre papryki. U nas dominuje
>> salata,
>> pomidory i ogorki.
>>
>> A te warzywa to jadles gotowane czy surowe?
>
> Jadłem surowe - jako sałatki z olejem z oliwek lub z kukurydzy.
> Typowa sałatka : Pomidory, ogórki, cebula, papryka słodka, wszystko
> posiekane z dodatkiem pieprzu i soli.
>
Takie salatki to tylko woda i witaminy. Zywiles sie rafinowanym olejem
roslinnym.
A powinienes jesc to co kazdy europejczyk je:
"Drozdze zywia sie najlepiej cukrami
prostymi -glukoza sacharoza,owocami ,zachodzi przeciez fermentacja.
Natomiast drozdze na pewno sie nie beda rozwijaly po zoltkach czy boczku ,po
miesie ,rybach i przy malej ilosci cukrow zlozonych ,nie prostych!!!"
A cukry zlozone to odrobina pieczywa.
A czym sa rafinowane oleje to masz tu:
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127291,7717475,My_ch
cemy_masla_a_nie_margaryny.html?disableRedirects=tru
e
S*
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |