Data: 2003-08-26 14:09:59
Temat: Re: Ciąża, zatrudnienie, składki ZUS
Od: "Paulinka" <p...@N...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dunia" <d...@n...net> napisał w wiadomości
news:03082615331681@polnews.pl...
:
: Oczywiscie. Natomiast jesli pracodawca ma do wyboru dwoch rownie dobrych
: pracownikow, z ktorych jeden skonczyl gastronomiczna zawodowke byle gdzie,
a
: drugi znane technikum hotelarskie, to zapewniam Cie, ze w wiekszosci
przypadkow
: wybierze tego drugiego. Po prostu dla prestizu.
To chyba jednak niezbyt dobrze znasz branżę gastronomiczną.
Tutaj liczą się tylko i wyłącznie umiejętności.
Po technikum gastronomicznym zazwyczaj idzie się na technologię żywności, a
nie gotować w restauracji.
I choć ta zasada nie dotyczy wszystkich absolwentów technikum
gastronomicznego, to w większości przypadków tak właśnie jest.
Zaznaczam z góry, ze nie są to moje wymysły, tylko fakty.
Paulinka
|