« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-08-19 15:10:17
Temat: Co z bryndzą?Witam serdecznie,
Kupiłam ostatnio bryndzę i tu pojawia się problem...bo nie wiem co z nią
zrobić:(
W smaku jest słona i taka twardawa. Macie jakieś sprawdzone przepisy z
bryndzą. Patrzyłam w googlu ale nic konkretnego nie znalazłam.
Pozdrawiam
Vanilia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-08-19 15:17:12
Temat: Re: Co z bryndzą?
Użytkownik "vanilia" <r...@n...wp.pl> napisał w wiadomości
news:de4sku$5oc$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam serdecznie,
> Kupiłam ostatnio bryndzę i tu pojawia się problem...bo nie wiem co z nią
> zrobić:(
> W smaku jest słona i taka twardawa. Macie jakieś sprawdzone przepisy z
> bryndzą. Patrzyłam w googlu ale nic konkretnego nie znalazłam.
ja to jem z kanapkami
kroję chleb smaruję masłem
potem kładę na to pokrojoną w plastry bryndzę na górę kładę plastry pomidora
i odrobinkę cebuli
wszystko lekko podpruszam pieprzem
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-08-19 15:22:42
Temat: Re: Co z bryndzą?
Użytkownik "vanilia" <r...@n...wp.pl> napisał w wiadomości
news:de4sku$5oc$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam serdecznie,
> Kupiłam ostatnio bryndzę i tu pojawia się problem...bo nie wiem co z nią
> zrobić:(
> W smaku jest słona i taka twardawa. Macie jakieś sprawdzone przepisy z
> bryndzą. Patrzyłam w googlu ale nic konkretnego nie znalazłam.
>
Zależy jaka to bryndza?
Ja np.
Sanocką - lepsza jest ta w pojemniczkach.
rozmarowuję na bułce i na nią kładę plasterki banana.
m
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-08-19 15:27:54
Temat: Re: Co z bryndzą?
Użytkownik "skaner" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:de4tgf$lpc$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Zależy jaka to bryndza?
> Ja np.
> Sanocką - lepsza jest ta w pojemniczkach.
> rozmarowuję na bułce i na nią kładę plasterki banana.
Małysz?? To Ty????
;)
Fishman
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-08-19 15:35:58
Temat: Re: Co z bryndzą?
Użytkownik "Fishman" <d...@w...to.poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
>
> Małysz?? To Ty????
> ;)
Nie,
ale Sanocka bryndza z bananem jest cool
s
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-08-19 19:26:33
Temat: Re: Co z bryndzą?On Fri, 19 Aug 2005 17:10:17 +0200, vanilia wrote:
> Witam serdecznie,
> Kupiłam ostatnio bryndzę i tu pojawia się problem...bo nie wiem co z
> nią zrobić:(
> W smaku jest słona i taka twardawa. Macie jakieś sprawdzone przepisy z
> bryndzą. Patrzyłam w googlu ale nic konkretnego nie znalazłam.
Kiedyś widziałam jak Makłowicz pierogi z bryndzą robił. Można
zrobić coś a' la ruskie.
--
Magdalena Fabrykowska Młotek
Obecnie czytane: "Omega", "Absolution Gap", "Fellahowie", "Harry Potter and Half
Blood Prince", "Klub Dntego"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-08-19 21:27:22
Temat: Re: Co z bryndzą?*** vanilia <r...@n...wp.pl>:
>> Zależy jaka to bryndza?
> Kupiłam bryndzę ze Słowacji w takim owalnym pojemniczku. Na kanapkach
> przetestowałam już :) Dobre. Macie jakieś jeszcze propozycje.
http://www.google.com/search?q=bryndza+przepis
Tak na początek, Google Twoim przyjacielem. ;P
--
+ .-. .
Pozdrawiam, . * ) )
Konrad Kosmowski . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-08-19 21:27:38
Temat: Re: Co z bryndzą?
> Zależy jaka to bryndza?
Kupiłam bryndzę ze Słowacji w takim owalnym pojemniczku. Na kanapkach
przetestowałam już :) Dobre.
Macie jakieś jeszcze propozycje.
Vanilia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-08-20 07:48:02
Temat: Re: Co z bryndzą?
> http://www.google.com/search?q=bryndza+przepis
>
> Tak na początek, Google Twoim przyjacielem. ;P
Przeglądałam wcześniej googla i jakoś nic mi nie podpasowało, no może poza
zapiekanką z ziemniaków, pomidorów i bryndzy:)
Miałam nadzieję, że na grupie polecicie jakieś sprawdzone przepisy.
Pozdrawiam
Vanilia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-08-20 12:01:41
Temat: Re: Co z bryndzą?
Użytkownik "vanilia" <r...@n...wp.pl> napisał w wiadomości
news:de5io4$6l0$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>
>
> > Zależy jaka to bryndza?
> Kupiłam bryndzę ze Słowacji w takim owalnym pojemniczku. Na kanapkach
> przetestowałam już :) Dobre.
> Macie jakieś jeszcze propozycje.
z winogronami lub arbuzem
to wydawało by się karkołomne połączenie ale wychodzi ok
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |