Data: 2012-01-22 22:34:14
Temat: Re: Czomber
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 22 Jan 2012 23:31:27 +0100, Tadeusz Smal napisał(a):
> W dniu 2012-01-22 20:53, XL pisze:
>> Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):
>
>>> Właśnie ją stosowałem do grillowania
>>> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
>>>
>> Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
> :)
> U nas w domu zarówno suszony nie tylko do fasolowych czy grochowych
> ale tak jak pisze powyżej Skryba do mięsa na ruszt,
> a ponadto do sosów, przysmażanych pyr czy frytek.
> Wystarczy tez dać parę zielonych na jakiś sklepowy pomidor
> czy zółty ser a kanapka zaczyna pachnieć wędliną.
> z pozdrowieniami i uśmiechami
> smal
> www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
> sklep: http://trawki.pl/
Ty to masz problemy - mięta ma pachnieć jabłkiem albo cytryną, a pomidor
wędliną. ja wolę jak mięta pachnie miętą, pomidor pomidorem, a wędlinę jem,
ponieważ to ona ma mi pachnieć wędliną :-D
--
XL
|