Data: 2012-01-22 22:31:27
Temat: Re: Czomber
Od: Tadeusz Smal <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-01-22 20:53, XL pisze:
> Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):
>> Właśnie ją stosowałem do grillowania
>> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
>>
> Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
:)
U nas w domu zarówno suszony nie tylko do fasolowych czy grochowych
ale tak jak pisze powyżej Skryba do mięsa na ruszt,
a ponadto do sosów, przysmażanych pyr czy frytek.
Wystarczy tez dać parę zielonych na jakiś sklepowy pomidor
czy zółty ser a kanapka zaczyna pachnieć wędliną.
z pozdrowieniami i uśmiechami
smal
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
sklep: http://trawki.pl/
|