Data: 2012-01-22 19:53:25
Temat: Re: Czomber
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):
> Robi się ciepło, zima raczej w odwrocie - czas myśleć o grillowaniu w ogrodzie.
> Jakie są Wasze doświadczenia w zakresie uprawy czombru. Uwagi, podpowiedzi?
> Jeszcze kilka lat temu można było nabywać tą paczkowaną przyprawę w sklepach. Od
> kilku lat stała się niedostępna. Bywa w sklepach zielarskich. Podobnie stało się
> z popularną kiedyś przyprawą barbecue. Zna może ktoś jej skład i proporcje
> składników do samodzielnego przygotowania? Właśnie ją stosowałem do grillowania
> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
>
> Pozdrawiam smakowicie
> skryba
Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
--
XL
|